29. huhtikuuta 2009

Oh but then she said she wanted to dance

Hyvää kansainvälistä tanssin päivää! :)

Itse en valitettavasti juhlista päivää danssaamalla, kun on noita kremppoja.. sen sijaan keskityn illan vappuvalmisteluihin! Kiva vappu onkin taas tiedossa: huomenna työpäivän jälkeen treffataan tanssikamujen kanssa Taidemuseonmäen lakituksessa ja sieltä siirrytään hilpeään illanviettoon herkuttelemaan ja siemailemaan simaa (sitä aikuisten versiota), perjantaina suunnataan hepun kaa ensin Suurtorille aatteen ja ay-liikkeen vapputapahtumaan hoilottamaan Kansainvälistä ja sieltä perinteiselle Koulun vappulounaalle & Vartsikalle piknikkaamaan. Loppuviikonloppu onkin sit taas täynnä tanssia ja töitä.. mutta ensin relausta! :)

Ja nyt pienet boogiet näin tanssin päivän kunniaksi!

Take That: She Said

28. huhtikuuta 2009

Tänään meillä on hyviä uutisia

Kivojen viestien päivä tänään!

Viesti 1: Sähköpostiin tupsahti yhteismeili ensi syksyn musikaalin tiimoilta. Toukokuun lopulla olisi tarkoitus pitää ensimmäiset tutustumistreenit, hipheip!

Viesti 2: Facebookin inboxiin saapui viesti Uudesta-Seelannista saakka Go Girlsin Codyn näyttelijältä, jolle huvikseni eilen kirjoittelin pienen tervehdyksen täältä maapallon toiselta puolelta (stalkkeri!). Sarja tuntuu hassulla tavalla läheiseltä vaikka onkin vain työtä, ja henkilöhahmoista läheisimmäksi on jaksojen myötä noussut juuri Cody, jota tämä Bronwyn näyttelee mielestäni hirmu hyvin - itkut, naurut, kaljanjuonnit ja sydämen myrskyt välittyvät vahvasti ruudun läpi. Lämpimän vastausmeilin sain, ja tyyppi oli tietysti ihan pähkinöinä, että sarja pyörii yhtäkkiä jossain hiton Suomessa. :D Sarja on kuulemma otettu kotimaassaan poikkeuksellisen hyvin vastaan, hakevat parhaillaan rahoitusta toiselle tuotantokaudelle. Peukut pystyyn! :)

Viesti 3: SM-kisojen osallistujat on julkaistu. Meidän sarjassa on yhteensä 31 joukkuetta, joista kaksi muuta samasta koulusta - eli kilpakumppaneita on tällä laskukaavalla 28. Muutaman nimen voi arvata finaaliin jo tansseja näkemättä.. saas nähdä kuin meiän käy!

Viesti 4: Lääkärisetä sai mut vakuuttuneeksi samasta asiasta, jota heppu jo eilen yritti tolkuttaa: niskani ei ole katkennut eikä muutenkaan sijoiltaan. (Eilen iski paniikkikohtaus, että halvaannun tästä hetkenä minä hyvänsä. No en sittenkään.) Lauantaina treeneissä niskan yli pyörähtäessä kuulunut pamaus johtui ilmeisesti jonkin jänteen liikkumisesta, ei suinkaan siitä että nikamat poksahtelivat liitoksistaan. Samaten vasemman jalan isovarvas on vain venähtänyt. Molempiin lääkkeeksi lepuutusta, kylmähoitoa, kevyttä liikehdintää ja kipulääkettä. Täydessä tanssikunnossa ei onneksi tarvitse olla kuin vasta lauantaina - panen parantumisuskoni myös loppuviikolla nautittavaan skumppakuuriin! ;)

25. huhtikuuta 2009

Perjantai kuvina

Mää ku aina tykkään lueskella niitä semmosia päivä bloggaajan kanssa -postauksia, ni ajattelinpa kokeilla itsekin. Tässä siis vähän eilisen kuulumisia tärähtäneiden kuvien muodossa! :)

Kelloradio pärähtää soimaan tässä huushollissa aamuisin 7:00. Heppu nousee yleensä heti uutisten jälkeen, mutta itse joudun availemaan silmiä ainakin kymmenen minsaa ennen kuin kykenen mönkimään pystyasentoon.

Aamupalaksi riittää kotona lasi mehua ja myslillä terästetty jugurtti, teen voileivät aina mukaan töihin. Olen ehdottomasti aamiaisihminen, mutta ennen kahdeksaa ei ruoka oikein maistu.

Haha päivänasu! Olkaa hyvät, tukehtukaa nauruun niin heppu ei ole yksin. :D Miten ne muotibloggarit sen tekee? Eihän tosta saa mitään selvääkään. Mustaa mustaa mustaa. Ja musta takki ja mustat prätkäsaappaat ja musta eipäs kun tummanvioletti kaulahuivi. Ja tyylikäs aamufleda.

Duunitalossa on kevyesti Turun hienoin porraskäytävä! Tota tulee kyllä ikävä, jos työt loppuu elokuussa.

Perjantaityöpäivä katkesi mukavasti, kun treffasin Fifin Blankossa lounaan merkeissä. Kyllä maistui lohi ja pestoperunat siinä auringonpaisteessa iloisessa seurassa! Terassikausi korkattu! ;)

Iltapäivällä töiden ja kauppareissun jälkeen ehdin pyörähtää kotona sen verran, että hoilotin keittiössä hepun iloksi uuden hianon radion tahtiin vähän Backstreet Boyssia ja Abbaa. Ja tiskasin, sitä heppu arvosti enemmän.

Kuudeksi tanssimaan, show-tunnilla treenattiin kevätnäytösbiisiä. Ketkun vetkun! Pyörä kävi männäviikolla keväthuollossa, nyt tonne ajaa suhauttaa vaan joku hitsi viis minsaa.

Illalla juhlistettiin hepun opinnäytetyön kansitusta juhlapizzalla (ohutta toscanalaista salamia, puhvelimozzarellaa, herkkusieniä, tomaattia, parmesan- & muuta juustoraastetta, basilikaa - sipulit unohtui!) ja herkku-Masilla. Katsottiin Jesus Christ Superstar (en vaan osaa katsoa musikaaleja normaalisti sohvalla makoillen, huomasin koko ajan hytkyväni hiukan etukenossa) ja edellisen illan Lost. Perfect.

Jälkkäriksi oli noita söpöjä (ja sikakalliita) makarooneja! Eli macaron-leivoksia. Ja vähän valkkaria kylkeen. Sitten simahdin.

Olikin aika kiva päivä eilen! Tästä päivästä jos olisin ottanut valokuvamuistoja, kameraan olisi tallentunut uusi anoppila, banaani sekä kivusta klenkkaavia ja ärsytyksestä itkeviä tanssijoita. Ehkä parempi, että kuvasin eilisen. :)

22. huhtikuuta 2009

Tee työtä, jolla on tarkoitus

Jos kalenteri näyttää tyhjää tänään iltayhdeksältä, käännäpä telkkari TV Viidelle: klo 21 alkaa kolmas jakso 13-osaista uusiseelantilaista draamaromanttiskomediasarjaa Elämää ja unelmia (Go Girls). Vielä pääsee mukaan juoneen! Pliis kattokaa nyt ees joku etten tee ihan turhaa työtä! :D

Sarjassa seurataan neljää kolmeakymppiä lähestyvää ystävystä, jotka eräänä hiprakkaisena iltana toteavat, etteivät ikinä saavuta unelmiaan jos eivät itse tee asioille jotain. Tyypit päättävät siltä istumalta vaihtaa elämänsä suuntaa: Britta haaveilee julkisuudesta, Cody naimisiinmenosta, Amy rikastumisesta jotta voisi ostaa takaisin pois myydyn rakkaan kotitalonsa, ja Kevin.. no, autoon vois vaikka hankkia uuden ohjauspyörän. Tai sitten vois vihdoin paljastaa tunteensa Amylle.

Oikeesti aika kiva sarja, ite ainakin oon ihan koukussa! :D Ja himottais hulluna päästä käymään Uudessa-Seelannissa. Työn alla mulla on jo jakso numero 10, alkaa kuulkaa olla jännät paikat..! Käypä tutustumassa sympaattiseen nelikkoon täältä ja illalla sitten telkkari auki. (Ja huomenna tänne urputtamaan kaikista käännösvirheistä, haha.)

21. huhtikuuta 2009

Levyraati

Aika esitellä muutama viime aikojen levyostos! Meillä heppu keskittyy nykyään lähinnä hamstraamaan Kissin vinyylejä ja seikkailemaan Spotifyssa, joten itse olen huolehtinut CD-hyllyn päivittämisestä (tosin ei heppu mun musaa kuuntele, tylsää muniinpuhaltelua sen mielestä). No kuitenki, mm. tämmöstä kaikkee soi Duussilan keväässä:

Röyksopp: Junior
Norjalaisduon kolmas pitkäsoitto on tahdittanut tiiviisti iPodissa viimeisen kuukauden kävelymatkoja. Vaikee vaan kävellä kun tanssittaa niin kovin! :) Myöhemmin tänä vuonna ilmestyy vielä Senior, jolla ilmeisesti keskitytään enemmän downtempofiiliksiin (joita tälläkin levyllä kyllä on parin kappaleen verran). Biisivalinnaksi nostettakoon kaksi helmeä: Anneli Dreckerin käsittämättömän kauniisti laulama Vision One ja teini-iästä asti fanittamani Robynin tulkitsema The Girl And The Robot (samaistun muuten enemmän laulun robottiin kuin kertojatyttöön.. pelottavaa). Tans, tans!



The Presets: Apocalypso
Levyllinen särisevää ja pörisevää elektroa vallan Austraaliasta asti! Jalka vispaa, ja Julian Hamiltonin paikoin hyvin iancurtismaista lauluklangia kuuntelee sattuneesta syystä varsin mielellään. Huipulla tanssivideolla kuvitettu If I Know You on täällä jo nähty (mutta katsokaa uudestaan!) joten esitysvuoron saa tällä kertaa toinen ehdoton tanssiraita My People. So let me hear you scream if you're with me!



Glasvegas: Glasvegas
Glasvegas tuli vihdoin hankittua omaan hyllyyn tulevasta Ruisrock-keikasta innostuneena. Arvoisa brittipopguru Pete kirjoitti tästä jo viime syksynä niin asiantuntevan neljä tähteä viidestä -arvostelun, etten ryhdy ruotimaan sen tarkemmin - vähintään samat tähdet voisin antaa itsekin. Valmistautukaamme kajauttamaan pienet yhteislaulut neljäs heinäkuuta Ruissalon Kansanpuistossa: It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry.



Take That: The Circus
Nyt täytyy ihan suoraan sanoa, että lempipoikamiesbändin loistavan comeback-albumi Beautiful Worldin jälkeen tämä uutukainen oli pieni pettymys. Varmasti pitkälti siksi, että odotukset oli niin korkealla.. jotenkin pakotetun oloisia melodioita, säkeistöt ja kertsit välillä epätasaisen oloisesti yhteen liimattuja. Toki mukaan mahtuu monta huippubiisiäkin - tämänhetkinen suosikki on Markin laulama, muikean kantrahtavalla poljennolla starttaava Up All Night! Video on radiosessioista, joten sanoja voi rauhassa luntata kädestä.. ;)



Jason Mraz: We Sing. We Dance. We Steal Things.
Ihana Jason löytyi tanssitunneilta viime syksynä. Ihana kun löytyi. Ihana. Sanoinko jo että ihana? TJEU-biisi sieltä levyn reippaammasta päästä - Dynamo Of Volition soimaan, ja johan sanoo jalka että vips ja lanne että vaps.


20. huhtikuuta 2009

Laalaalaa!

Tänään päässä soivat kimakat naisäänet. Valitse oma suosikkisi! Ei heikkohermoisille! :D

PMMP: Pariterapiaa
(hepun Spotify-suosikkeja)
(mulla ei vielä ole omaa tiliä)


The Do: Unissasi laulelet
(tulevan kevätnäytöksen nykybalettibiisi)
(mistä sen saa sen kenoviivan tohon oon päälle?)

19. huhtikuuta 2009

Kiss kiss pus pussista

Onnea heppu! Tänään 28 vee! :)

Juhlistettiin uutta ikävuotta eilen kaverien kanssa illallisella Cantina Aztecassa - voi pojat että oli muuten hyvät mojitot, manchego-juustot, sipulirenkaat, bataatit ja cajun-hiillostetut kanat! Aina kiva yllättyä positiivisesti itselle uudessa ravintolassa. Jälkkärille ei tällä kertaa riittänyt tilaa (vaikka se meneekin pumpuliksi sydämen ympärille), joten täytyy käydä joku kerta uudestaan - suklaakakkua ja kaktus-sitruunasorbettia pitäisi ainakin päästä maistelemaan.

Lahjoin synttärisankaria päheellä Kiss-paidalla ja Fingerpori-albumilla, ja taisinpa luvata ruoankin tänään laittaa, kunhan ollaan saatu sukulaiset iltapäivällä kahvitettua. Mutta nyt tämä ihana avovaimo jatkaa heppunsa synttärin juhlimista tekemällä vähän töitä..

16. huhtikuuta 2009

To face the fear but not feel scared

Okei, myönnetään: saattaa se yks ärsyttäväksi kämättäjäksi mainitsemani laulajatar sittenkin olla ihan jees. Ainakin tämä seuraava biisi on aikalailla perfect. Ja joo, onhan tähän tietysti koreografiakin olemassa. :)

Kauniita unia, hepoisten kuvia! (Meikä tekee vielä vähän töitä, huah.)

Natasha Bedingfield: Wild Horses

Dance for life


Ohmigod! Kisoihin aikaa tasan kuukausi, tuomarit on vihdoin julkistettu, meitä arvostelee mm. ihana Nina Hyvärinen! Ääks! Polvet, jalkapöydät ja kyynärpäät on mustelmilla ja palovammoilla, mutta ei kun lisää treeniä vaan!

Vielä pari huutomerkkiä!!

15. huhtikuuta 2009

Oi ihana turhamaisuus

Kun tämä ulkonäkömeemi on nyt irtautunut muotiblogimaailmasta muuallekin, uskallan vastailla itsekin. :)

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Joinain päivinä osittain, joinain päivinä en lainkaan – koskaan en kai aivan täysin. (Mainittakoon nyt tähän heti kärkeen, että yleisen perfektionismin ja itsekriittisyyden lisäksi tanssitunneilla peilien ympäröimissä saleissa vietetyt vuodet ovat tehneet jonkinmoisia tepposia kehonkuvalle ja suhtautumiselle omaan ulkonäköön.)

Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?
Haluaisin selvästi erottuvan leukalinjan, eli eroon kaksariheltasta. Litteästä mahasta olen haaveillut teinistä asti (jolloin mulla kai vielä olikin sellainen), ja myös noista jenkkiksentapaisista luopuisin oikein mielelläni.

Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?
Ryhtiä kehutaan useiten. Sormia, pitkiä jalkoja, huulia.

Meikkaatko päivittäin?
Arkisin aina, viikonloppuisin vain jos käyn muutenkin ihmisten ilmoilla kuin tanssitunneilla tai kaupassa.

Perusmeikkisi?
Meikin pohjustusvoide, meikkivoide, peitevoide, puuteri, kulmakynä, (vaalea luomiväri, kajal), ripsiväri, roosa poskipuna, korostushohde, huulirasva. Luomiväri ja kajal suluissa siksi, että viime viikkoina silmäluomet on olleet ilmeisesti stressin takia niin huonossa kunnossa, että läästin niihin mahdollisimman vähän mitään.

Hiustesi väri ja pituus?
Oma väri on perussuomalainen vaalea maantiehiiri. Nyt ovat keskiruskeat, seassa mustaa raidoitusta. Leuan alle ulottuva kerrostettu polkka, joka hiukan pitenee taaksepäin.

Kuinka usein... a) ... värjäät hiuksesi? Kolmen-neljän kuukauden välein, kun käyn kampaajalla. b) ... peset hiuksesi? Joka toinen päivä. c) ... käyt suihkussa? Joka päivä. d) ... kuorit ihoasi? Kroppaa kerran viikossa, kasvoja harvemmin. e) ... käyt kosmetologilla? Ehkä kahdesti ikinä oon käynyt jossain ihonpuhdistuksessa. f) ... poistat ihokarvojasi? Muutaman kerran viikossa. g) ... käyt solariumissa? Normaalisti pärjään itseruskettavilla kosteusvoiteilla, solariumissa olen käynyt muutamia kertoja vain ennen tanssikisajuttuja. Kuukauden päästä pitäisi olla taas hiukan väriä pinnassa, mutta solkkua mieluummin turvautuisin itseruskettaviin tai suihkurusketukseen.

Miten pidät hiuksiasi?
Useimmiten etuosa auki ja takaosa ponnarilla, joskus saparoilla, puhtaimmillaan jätän joskus kokonaan auki. Pinnejä sekaan tarpeen mukaan. Kotona vaihdan aina heti kotiponnariin eli nostan tukan myttyyn ylös takaraivolle.

Miten tukkasi on nyt?
Suihkun jälkeen auki kuivumassa.

Rasvaatko ihoasi?
Kasvot aamuin illoin, kropan aina suihkun jälkeen (jolloin heppu ilmestyy kylppärin ovelle nyrpistelemään nenäänsä, kun tuoksuu liian tyttömäiseltä). Käsiä rasvailen tarpeen vaatiessa eli talvisin monta kertaa päivässä, jalkaparkoja muutaman kerran viikossa. Uusin lemppari on Tigin kaurakekseiltä tuoksuva kosteusvoide! Ai tekiskö mieli syödä koko pullo!

Tyypillisimmät vaatteesi?
Mustat. Seassa harmaata, tummanlilaa, valkoista ja ehkä roosaakin, jos vallan hurjaksi heittäydyn. :) Yläosa löysä (eli perunasäkki, sanoo heppu) ja alaosa tiukka. Leggingsejä, pillifarkkuja, mekkoja, tunikoita, pitkiä neuletakkeja, kaulahuiveja, saappaita, tennareita.

Mitä sinulla on nyt ylläsi?
Yöppäri, tällä kertaa hailakanroosa pitkähihainen teepaita ja harmaat rikoopökät. Lämmittämässä lisäksi villasukat ja valkoinen pitkä villatakki. (Kotona pukeudun suorastaan värikkäästi!)

Millaiset alusvaatteet sinulla on ylläsi?
Mustat perushipstersit, peräisin muistaakseni Seppälästä.

Kuinka monet farkut omistat?
Aktiivikäytössä on vain muutamat farkut & parit farkkuleggarit, mutta kaapista löytyy jostain syystä ainakin kuusi muutakin paria. (Jotka kyllä kaikki mahtuvat jalkaan, kokeilin just yks päivä.)

Millaisia kenkiä käytit viimeksi?
Mustia liituraita-Converseja, joista irtoaa pohjat tässä ihan minä päivänä hyvänsä.

Millaista takkia pidit viimeksi?
Esti:ci:n mustaa rensselitrenssiä. No siinä on kaikkia rensseleitä ja epoletteja ja mitä ne nyt on.

Lempikorusi?
Kaikki nahkaiset & harjatun näköiset hopeiset/teräksiset rannekorut.


Käytätkö kynsilakkaa?
Noin puolet ajasta käytän ja puolet olen au naturel. Värivaihtoehdot on (lähes) väritön, tummanlila ja musta, lemppareina OPIn Lincoln Park After Dark ja Essien Mademoiselle.

Lempihajuvetesi?
Versacen Bright Crystal ja ystävältä saatu Miss Dior Chérie. Vaaleanpunaisia! :) Kolmen kärkeen mahtuu myös Puman raikas Aqua.

Sampoo- ja hoitoainemerkkisi?
Tigi Tigi! Mutta lisäksi hyllystä on aina löydyttävä myös yksi hyväksihavaittu L'Oréal-shampoo, sellanen punanen puteli.

Millaisia sormuksia löytyy sormistasi?
En pidä sormuksia päivittäin, mutta teräs-hopea-linjalla niissäkin liikutaan. Kovin kalliita en omista, ihan jo siitä syystä että olen unohtanut noin puolet sormuksistani baarien vessoihin käsiä pestessä. En siis edes haaveile mistään tuhansien eurojen kihlasormuksista. :D

Tarkkailetko painoasi?
Peilin ja olon kautta jatkuvasti. Kävin puntarillakin pitkästä aikaa muutama päivä sitten, mutta pidin silmät visusti kiinni ja heppu vaan katto mitä painoin. :D Tiedän painoni 10 kilon haarukalla, tarkemmin en haluakaan tietää.

Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut?
Äiti tais kehaista uutta tukkaa.

Menisitkö kauneusleikkaukseen?
Äidin puolelta perityt roikkuvat silmäluomet saattaa olla syytä leikata vanhempana, muuten ei ole suunnitelmissa.

Minkälainen on meikkipussisi?
Kotona koko arsenaali lepää siistissä sotkussa isossa Marimekon mustavalkoraitaisessa meikkipussissa, pienemmät satsit kulkevat tarvittaessa mukana pienemmissä maripussukoissa.

Minkävärinen on hiusharjasi?
Puunvärinen. (Olipa tyhmä kysymys tähän väliin.)

Käytätkö ryppyvoiteita?
Silmänympärysvoidetta joo. Kuulin että semmosta pitää alkaa käyttää viimeistään kaksvitosena ni sitte aloin. Heppu on sitä mieltä että eipä oo juuri hyötyä nähtävissä. :D

Montako käsilaukkua omistat?
Öö, mikä on käsilaukku? Lasketaanko mun Marimekko-kokoelma? :D Entä muut olalla kuljetettavat? En taida olla hyvä nainen kun en tämmösiä tiedä. No sanotaan että kolme.

Onko sinulla lävistyksiä ja tatuointeja?
Alaselässä elämän tietä ohjaa pieni kiinalainen Tao.

Oletko turhamainen?
En lainkaan. Mun mielessä turhamaisuuteen sisältyy se, että sitten ollaan aina nättiä ja freesiä, ja itse en todellakaan ole. Ja ennen kuin heppu tulee huomauttamaan jostain peilaamistiheydestä, niin sen taustalla on enempi epävarmuus kuin turhamaisuus. :)

13. huhtikuuta 2009

Hyvän päivän lista

Eilen oli hyvä päivä, koska:
  • Heräilin yhdeksän pintaan ja päätin aamuauringosta ilostuneena pinkaista tämän kevään ensimmäiselle aamulenkille. Enhän mä kauaa jaksanut hölkötellä, mutta hölköttelinpä kuitenkin! Ja kivaa oli!
  • Sain kuin sainkin pääsiäissiivottua: nyt on puolet 80 neliön kotipesästä putipuhtaana. (Ja ärsyttää suunnattomasti, että olkkari ja työhuone eivät vielä ole. Enkä tiedä koska ehdin jatkaa siivousurakkaa - se vaatii tarmonpuuskan, muutaman tunnin aikaa ja ei-sateisen ilman.)
  • Vietettiin ilta anoppilan pääsiäisherkkujen äärellä. Suklaapupuja ja punaviiniä, mmmmm. Ja näin vihdoin ensimmäisen tämän kauden Tanssii tähtien kanssa -jaksoni! Sunnuntait on aina mulle täysiä työpäiviä, joten en vaan ole ehtinyt telkkarin ääreen. Huomasin, miten olen kaivannut sitä Marcon naminamiasennetta. Oikeesti. :D
  • Näin pitkästä aikaa telkkarista kahden ihanan biisin musavideot, nimittäin Depeche Moden Enjoy The Silencen ja U2:n Onen.
  • Sain isiltä kännykkään kuvan Fontana di Trevistä. Oi Rooma!
Tänään on hyvä päivä, koska:
  • Eikä ole. Töitä riittäis pienelle kylälle ja treeneihinkin pitäis muutamaksi tunniksi ehtiä.
  • Eiku onpas, koska aion käydä ostamassa mämmiä heti kun alakerran kauppa aukeaa. :)

11. huhtikuuta 2009

Well he's been telling me everything's gonna be alright

Mmmm, maha täynnä mummin rahkapiirakkaa ja hepun loihtimaa lammasherkkua. Mut vielä mahtuu punaviintä!

Tässä teillekin lauantai-iltaa tahdittamaan meidän huushollin virallinen pääsiäistanhu. :D Enjoy!

Genesis: Jesus He Knows Me

10. huhtikuuta 2009

Päänsisäis

Paras pääsiäiskuva ikinä. Hahhahaha! (Heppu osaa italiaa noin kaksi sanaa, joita sitten hokeekin koko ajan: prego ja vaffanculo. Niillä pärjää jo pitkälle.)

Kohta läksen treeneihin - mahtavaa, saadaan viettää pääsiäistä kunnon tiloissa konservatoriolla! Tänään olis tarkoitus ottaa vähän videokuvaakin, että kukin saa tarkkailla omia hyviä ja huonoja puoliaan. Tanssailun jälkeen sitte bussilla Saloon mummilan pääsiäisrauhaan. Ei nyt sentään ihan lomailemaan, otan toki tietokoneen mukaan.. mutta tsadaa: pääsin sittenkin eroon niistä karmeista Marttyyreista! Sain tilalle toisen ranskalaisleffan, mutta komedia-sellaisen = ei enää painajaisunia!

Jaaa mee-ee toivootamm:

9. huhtikuuta 2009

Just one of those days

Tänään on sellainen päivä, kun melkein harmittaa, että kävi toissapäivänä kampaajalla, koska ensinnäkään tukkaa ei enää saa tuollaiselle pikkumyysykerölle kuin vielä viikonloppuna ja toiseksikaan kukaan ei ole edes huomannut mitään muutosta (vaikka on tää lyhyempi ja tummempi).
Tänään on sellainen päivä, kun tekisi mieli uskoa Jeesukseen, jos se vaikka vois suorittaa sen pääsiäisen ihmeen ja tulla tänne tekemään kevätsiivouksen, jota me ei todennäköisesti ehditä tehdä koska heppu on kuumeessa ja mulla on koko pääsiäinen töitä ja treenejä ja loppuajan ajattelin olla muuten vaan laiskimus.
Tänään on sellainen päivä, kun kerran kuussa iskevä naiseuden vimma saa ahmimaan särkylääkkeitä ja vatsan turpoamaan sen näköiseksi kuin olisin kuudennella kuulla raskaana (not even kidding). Tietysti just sinä päivänä, kun olisi bikinitreenit. Siirtyvät siis omalta kohdaltani ensi viikolle. Plää.
Tänään on sellainen päivä, kun ilta vietetään sohvalla hepun, filtin, kuumavesipullon, leffan, Women's Balance -teen ja töistä saadun suklaamunan kanssa. :)

8. huhtikuuta 2009

Liliii!

Voiettä! Päivän aurinkoisin uutinen: Lily Allen tulee Flow-festareille! Sunnuntaina 16.8. olis syytä löytää itsensä Helsingin Suvilahdesta. Ihana Lily!

Tyttö laulaa kuin enkeli. Kuunnelkaa vaiks.

Lily Allen: LDN (live)

7. huhtikuuta 2009

Mars tans

Jeeeeee! Funky hiukan loisti viikonloppuna Tampereella pidetyissä street-SM-kisoissa! Hiphop-pienryhmä tuli hienosti neljänneksi, ja meidän showstreet- & hiphop-maikka pokkasi kultamitalin miesten soolosarjassa. Mahtavaa!

Show-, jazz- ja nykykisoihin on aikaa viitisen viikkoa: lauantaina 16.5. on oma vuoro astua lavalle ja yrittää olla kaatuilematta. Vielä on aika lailla tekemistä, mutta uskon, että saadaan tsempattua ohjelma kuntoon. Omien vetojen lisäksi kisaviikonloppuna riittää myös kannustettavaa; tänä keväänä Funkylta lähtee skabaamaan enemmän joukkueita ja sooloilijoita kuin koskaan ennen. Kaikki mars Tampesteriin Pirkkahalliin kannustamaan! :)

Niin ja kaikki mars myös Skanssin avajaisiin sunnuntaina 19.4., luvassa Suomessa ennennäkemätön tanssispektaakkelishöy!

Niin ja kaikki mars myös Jam-It-tanssitapahtumaan Turun Klubille torstaina 4.6., luvassa iloinen street-painotteinen jammailupäivä kaikenikäisille!

Joo ei tässä juuri muuta tällä hetkellä mahdu elämään tuon rahanhankinnan lisäksi kuin tanssia. Ja hyvä niin. :)

6. huhtikuuta 2009

Terveyspoliisista päivää

Kun heppu tänään iltapäivällä ilmoitti lähtevänsä Stockalle vähän ruokaostoksille, olin heti kärppänä kinumassa herkkuja. "Tuo joku leivos! Tai jätskii jooko!"

Ja mitä "herkkuja" sitten paljastuukaan kauppakassista: tattadaa, pussillinen porkkanoita. :D
Noeikai! Ihanan huomaavaista, ja sitä paitsi noi on oikeesti hyviä. On meinaan sokeria päällä niin hemmetisti! :D

Nascondo questa stupida allegria quando mi guardi

Tuommoinen kuva paukahti pari tuntia sitten multimediaviestinä kännykkään. Minttu ei ole ainoa onnekas, joka saa viettää pääsiäisen Italiassa - isi ja naisystävänsä lähtivät tänään viikoksi Terracinaan! Voi kateuden päivää!

Maanjäristysalueelle on onneksi hiukan matkaa, toivottavasti jälkijäristykset eivät hetkauta matkalaisia. Luvassa todennäköisesti jotain suussasulavia tuliaisia! :)

Ai omat pääsiäissuunnitelmat? No lähinnä sitä mitä yleensäkki, eli tanssia ja töitä. Aikomus on kyllä piipahtaa myös mummilan ja anoppilan pääsiäispöydässä, ja ehtipä tuo heppukin jo kaivella esiin jonkin lammasreseptin. Siis tanssia, töitä ja syömistä! :D

3. huhtikuuta 2009

Keittiönatsin kyselytunti

Asioita, joita ei tarvitsisi ihmetellä, jos työpaikan keittiö olisi sama asia kuin oma keittiö:
  • Jos maitopurkki tyhjenee omaan kahvimukiin, miksi tyhjä purkki pitää jättää siihen kahvipöydälle?
  • Jos sotkee tiskipöydän työtason keksinmuruihin / lasagneen / riisiin, miksi niitä ei voi saman tien pyyhkäistä pois (vaikkei olisikaan oma keittiövuoroviikko)? Entä pöydällä lainehtiva vesi, miksei sitä voi kuivata?
  • Jos mikrokupuun jää oman lounasevään lämmityksen jäljiltä maksalaatikkoa / porkkanasosetta / rasvapampuloita, miksi se pitää jättää likaisena tiskipöydälle?
  • Jos ei osaa turauttaa purkista hunajaa muuten kuin niin, että purkin kylki tahmaantuu, miksi sitä ei voi putsata?
  • Jos ottaa teepussin peltirasiasta, jossa pussit on järjestetty siisteiksi riveiksi, miksi asetelma pitää räjäyttää sikin sokin?
Kotona en oo yhtä paha keittiöstyranki (heppu on hätää kärsimässä, kun tiskaan vain joka toinen päivä!), töissä vaan ärsyttää tommonen ajattelemattomuus yhteisissä tiloissa. Yksi syy lisää vaihtaa maisemaa ja siirtyä kokopäiväisesti kotitoimiston puolelle? :)

..ja mitähän just eilen puhuttiin siitä valittamisesta.. :D

2. huhtikuuta 2009

Väsy! Kiire! Vali!

Keskustelunpätkä torstaiaamuna ennen töihin lähtöä:

Heppu: Tiek mitä yhteistä on sulla ja juutalaisilla?
Duussi: No?
Heppu: Valitus. Mut juutalaiset oli keskitysleirillä.

Sivalsipa tarkasti. Auts. :D

1. huhtikuuta 2009

Multsun paluu

Tänään se alkaa! Six Feet Under! Ihan alusta asti! Teemalla keskiviikkoisin klo 22!

Mullan alla, tuttavallisemmin Multsu vaan, on yksi kaikkien aikojen lempisarjoistani. Muistan vieläkin tunnelmat tapaninpäivän illalta 2006 edellisen esityskierroksen päätösjakson jälkeen - tyhjä olo, kun joutui yhtäkkiä luopumaan kerralla kaikista niistä ihmisistä. Fisherin hautausurakoitsijaperheestä ja muusta porukasta ehtii oikeasti tulla viidessä kaudessa aika läheisiä. Suosittelen tutustumaan!

Ja nyt nää näkee taas aina keskiviikkoiltaisin! Parasta! Jollain hassulla tavalla panen uskoni siihen, että tuttu ja turvallinen sarja, jossa kuolema näyttäytyy todella osana arkea, voisi tuoda jonkinlaista apua tähän elämän-/kuolemanpelkooni. Ehkä. Tai ei se varmaan tilannetta ainakaan pahenna. :)