1. huhtikuuta 2009

Multsun paluu

Tänään se alkaa! Six Feet Under! Ihan alusta asti! Teemalla keskiviikkoisin klo 22!

Mullan alla, tuttavallisemmin Multsu vaan, on yksi kaikkien aikojen lempisarjoistani. Muistan vieläkin tunnelmat tapaninpäivän illalta 2006 edellisen esityskierroksen päätösjakson jälkeen - tyhjä olo, kun joutui yhtäkkiä luopumaan kerralla kaikista niistä ihmisistä. Fisherin hautausurakoitsijaperheestä ja muusta porukasta ehtii oikeasti tulla viidessä kaudessa aika läheisiä. Suosittelen tutustumaan!

Ja nyt nää näkee taas aina keskiviikkoiltaisin! Parasta! Jollain hassulla tavalla panen uskoni siihen, että tuttu ja turvallinen sarja, jossa kuolema näyttäytyy todella osana arkea, voisi tuoda jonkinlaista apua tähän elämän-/kuolemanpelkooni. Ehkä. Tai ei se varmaan tilannetta ainakaan pahenna. :)

5 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

ooo, kiitos tiedosta, en olisi havainnut itte tämmöstä ollenkaan! multsu on ihan huippu!

PinkSircus kirjoitti...

Kovasti sitä on kehuttu, mutta ei vaan ole tullut katsottua. Pitäisköhän nyt koklata.

T.R. kirjoitti...

Kiitos muistutuksesta! Olen täysin samaa mieltä siitä, mitä kirjoitit. Yksikään toinen televisiosarja ei ole saanut minussa aikaan samanlaisia tunnereaktioita kuin 6 Feet Under. Elämää kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan. Lisäksi sarjaan liittyy muutenkin hyviä muistoja Helsingin-ajoilta, sillä Heli saapui aina katsomaan jaksoja kämpilleni kerran viikossa.

Duussi kirjoitti...

Jee, muitakin Multsu-diggareita! Eka jakso odottelee dikipoksilla, viikonloppuna katon. <3

Pinksircus - suosittelen kyllä koklaamaan, on meinaan kehunsa ansainnut tämä sarja. Kuten t.r. sanoi, elämää kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan. :)

Pupuce kirjoitti...

Ou mään, mikä sarja! Koukututtiin Kullan kanssa kerta laakisti toissa talvena ja sit oli pakko ostaa koko dvd-boksi! Viimeinen jakso on ehkä parhaita tv-sarjajaksoja ikinä, jos nyt noin voi sanoa! Fisherin perhe on niin ihana ja seko! <3

Lähetä kommentti

Sano sää kans!