28. huhtikuuta 2009

Tänään meillä on hyviä uutisia

Kivojen viestien päivä tänään!

Viesti 1: Sähköpostiin tupsahti yhteismeili ensi syksyn musikaalin tiimoilta. Toukokuun lopulla olisi tarkoitus pitää ensimmäiset tutustumistreenit, hipheip!

Viesti 2: Facebookin inboxiin saapui viesti Uudesta-Seelannista saakka Go Girlsin Codyn näyttelijältä, jolle huvikseni eilen kirjoittelin pienen tervehdyksen täältä maapallon toiselta puolelta (stalkkeri!). Sarja tuntuu hassulla tavalla läheiseltä vaikka onkin vain työtä, ja henkilöhahmoista läheisimmäksi on jaksojen myötä noussut juuri Cody, jota tämä Bronwyn näyttelee mielestäni hirmu hyvin - itkut, naurut, kaljanjuonnit ja sydämen myrskyt välittyvät vahvasti ruudun läpi. Lämpimän vastausmeilin sain, ja tyyppi oli tietysti ihan pähkinöinä, että sarja pyörii yhtäkkiä jossain hiton Suomessa. :D Sarja on kuulemma otettu kotimaassaan poikkeuksellisen hyvin vastaan, hakevat parhaillaan rahoitusta toiselle tuotantokaudelle. Peukut pystyyn! :)

Viesti 3: SM-kisojen osallistujat on julkaistu. Meidän sarjassa on yhteensä 31 joukkuetta, joista kaksi muuta samasta koulusta - eli kilpakumppaneita on tällä laskukaavalla 28. Muutaman nimen voi arvata finaaliin jo tansseja näkemättä.. saas nähdä kuin meiän käy!

Viesti 4: Lääkärisetä sai mut vakuuttuneeksi samasta asiasta, jota heppu jo eilen yritti tolkuttaa: niskani ei ole katkennut eikä muutenkaan sijoiltaan. (Eilen iski paniikkikohtaus, että halvaannun tästä hetkenä minä hyvänsä. No en sittenkään.) Lauantaina treeneissä niskan yli pyörähtäessä kuulunut pamaus johtui ilmeisesti jonkin jänteen liikkumisesta, ei suinkaan siitä että nikamat poksahtelivat liitoksistaan. Samaten vasemman jalan isovarvas on vain venähtänyt. Molempiin lääkkeeksi lepuutusta, kylmähoitoa, kevyttä liikehdintää ja kipulääkettä. Täydessä tanssikunnossa ei onneksi tarvitse olla kuin vasta lauantaina - panen parantumisuskoni myös loppuviikolla nautittavaan skumppakuuriin! ;)

5 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Stalkkeri, hihi :P Jaksa nyt sitten vaan lepuuttaa kipeitä paikkoja ni pääset taas täysillä tanssimaan! Hauskaa Vappua, pupu <3

Ilona kirjoitti...

Oi voi. Oliko kyse siitä, kun mennään silleen niinku niskaseisonnasta yli (et tullaan rinnan kautta alas)? Se opettaja, joka sen joskus mulle opetti, kertoi murtaneensa touhussa kummatkin isovarpaansa, kun oli ottanut niillä vastaan... Yhen tanssitutun opella kans niksahti siinä niska jotenki ja se kulki sit niskatuen kanssa jonkin aikaa. Mut ei se mitään, silti sinä aina vaan tehtiin :)

Pikaisia paranemisia ja kisaonnea!

Tiia kirjoitti...

Siellähän on kivoja uutisia ollut. Kiva kun sait viestiä näyttelijältä. Kovin ystävällistä häneltä. :)

Mulla kuule poksuu niska niin, että joskus olen miettinyt sen putoavan olkapäälle joku päivä. x) Varmaan kohta ihan kuluneet nikamat. Ikäviä nämä tällaiset vaivat. :/

Duussi kirjoitti...

Monsteri - joo, aina nää loukkaantumiset vaatii oman fiksuutensa ettei lähde liian aikaisin reuhtomaan.. nyt tuntuu jo paljon paremmalta :)

Ilona - itse asiassa tuossa niskanylimenossa mulle ei ole ikinä sattunut mitään (kopkop (kuuluu muuten kisaohjelmaankin), vaan niska meni tällä kertaa sellaisessa ympäripyörähdyksessä, jossa lähdetään selältä/kyljeltä viemään jalkoja suorina maata viistäen niinku ympyränä (yhdessä vaiheessa ympyrää ollaan tavallaan niskaseisonnassa josta on laskenut varpaat taakse maahan), ja noustaan sieltä sit lopulta kierähtäen polvilleen.. äh, ehkä tajusit? :D

Tiia - joo, oli kyllä just niin mukavan oloinen tyyppi kuin olin jotenkin arvellutkin. :) Niskavaivat on siitä erityisen kurjia, että se kuitenkin yrittää kannatella tota pääkoppaa.. tulee särkyä ja kremppaa herkästi sit muuallekin. :(

Ilona kirjoitti...

Juup, tota liikettä on tullut itsekin tehtyä :) Ois jotenki pikkusen helpompaa, jos noille jutuille ois jotkut ihan "viralliset" nimet. Harmi, kun kisat on Treellä, niin ei pääse kattomaan.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!