22. huhtikuuta 2009

Tee työtä, jolla on tarkoitus

Jos kalenteri näyttää tyhjää tänään iltayhdeksältä, käännäpä telkkari TV Viidelle: klo 21 alkaa kolmas jakso 13-osaista uusiseelantilaista draamaromanttiskomediasarjaa Elämää ja unelmia (Go Girls). Vielä pääsee mukaan juoneen! Pliis kattokaa nyt ees joku etten tee ihan turhaa työtä! :D

Sarjassa seurataan neljää kolmeakymppiä lähestyvää ystävystä, jotka eräänä hiprakkaisena iltana toteavat, etteivät ikinä saavuta unelmiaan jos eivät itse tee asioille jotain. Tyypit päättävät siltä istumalta vaihtaa elämänsä suuntaa: Britta haaveilee julkisuudesta, Cody naimisiinmenosta, Amy rikastumisesta jotta voisi ostaa takaisin pois myydyn rakkaan kotitalonsa, ja Kevin.. no, autoon vois vaikka hankkia uuden ohjauspyörän. Tai sitten vois vihdoin paljastaa tunteensa Amylle.

Oikeesti aika kiva sarja, ite ainakin oon ihan koukussa! :D Ja himottais hulluna päästä käymään Uudessa-Seelannissa. Työn alla mulla on jo jakso numero 10, alkaa kuulkaa olla jännät paikat..! Käypä tutustumassa sympaattiseen nelikkoon täältä ja illalla sitten telkkari auki. (Ja huomenna tänne urputtamaan kaikista käännösvirheistä, haha.)

11 sanoo jotain:

Ilona kirjoitti...

Paljastat samalla kaikille nimesi. Sen avullahan saa myös sun osoitteen ja puhelinnumeron, kun sulla on toiminimi. Joittenkin numeropalvelujen sivuilla on myös kartta, jossa näkyy tarkalleen, missä yrittäjä asuu (jos siis ei ole erillistä toimitilaa, vaan toimii kotoa käsin). Musta se on aika creepyä... Ajattelin vain sanoa, jos et ole sen enempää ajatellut asiaa.

Ilona kirjoitti...

En siis tarkoita pelotella ja varmaan oletkin ajatellut asiaa. Mä en vain itse pidä siitä, että kuka tahansa saa mun yhteystiedot, jos tietää etu- ja sukunimen. Tuskin sua kukaan täällä sen kummemin stalkkailee :)

Duussi kirjoitti...

Ilona - ymmärrän, mitä tarkoitat, mutta itse en ole ikinä osannut olla millään tasolla hysteerinen anonymiteetistäni. Saahan mun tiedot yhtä lailla vaikka Facebookin avulla kuka tahansa joka niin haluaa - ja mun nimi on ollut ennenkin selvitettävissä esim. edellisen työpaikkani kautta. En vaan ymmärrä miksi ketään satunnaista keijoa kiinnostaisi tulla ikävin aikein soittelemaan meikäläisen ovikelloa (tai miksi sellainen ihminen lukisi tätä blogia).

Siinä mielessä osuit kyllä arkaan kohtaan, että heppu on varsin tarkka yksityisyydestään, myös intterneetissä, enkä hänelle tietenkään halua pahaa mieltä. Että sinänsä voisi olla ihan hyväkin hiukan muokkailla tekstiä.

Perimmäinen tarkoitus oli vaan vinkata kivasta sarjasta, joka on varmasti mennyt monelta ohi koska kanavan ohjelmia ei näe juuri mainostettavan. Ojassa oleva oma lehmä tuli samalla mainittua, mutta ei ollut varsinainen pointti. :)

Ilona kirjoitti...

En ajatellutkaan, että sä nyt tässä vain itseäsi mainostelet :D Ja saahan ne nykymaailmassa kenen vaan tiedot selville, jos oikeasti haluaa. Hyvä ettei asia vaivaa.

hymy kirjoitti...

Hyvä kun mainostit tätä! Joskus oon ohimennen huomannut että tuolta kanavalta tulee ihan hyviä ohjelmia, mut ku ei ikinä muista katsoa kyseistä kanavaa...

Nuori Nainen kirjoitti...

Hitsi, kun oon tänään illan töissä, kuulostaa mielenkiintoiselta sarjalta...

Noista nimi- ja yksityisyysasioista tulikin mieleen, että ootko kääntänyt Weedsiä? Maanantaina kun jostain syystä bongasin lopputeksteistä kääntäjän ja etunimi taisi olla sama kuin sulla, ja jäin vaan miettimään. Jos on, niin aika kivan oloisia töitä oot saanut. Tai siis, en tiedä onko niitä kiva kääntää tai kuinka paljon siinä pystyy itse sarjaa seuraamaan, mutta näin niin kuin katsojan näkökulmasta.

Duussi kirjoitti...

Ilona - totta, jos stalkata haluaa niin ei taida olla tänä päivänä kovin vaikeeta. Mutta toistaiseksi jatkan avoimella linjalla :)

Hymy - nimenomaan siksi ajattelin tästä vinkata, kun Viisi on sellanen kanava jolle eksyy yleensä vain vahingossa kanavapujotellessa. Toivottavasti viihdyt Go Girlsin parissa! :)

Nuori nainen - jeps, oikein bongasit. :) Käänsin kolmoskauden jälkimmäisen puoliskon jo vuosi sitten toiselle kanavalle, ja nyt samat jaksot ovat kierroksessa Nelosella (eilen tais tulla kauden päätösjakso). Weeds on ollut ehdottomasti yksi kivoimmista töistäni, kun muutenkin tykkään sarjasta. Vähän sama juttu tämän nyt työn alla olevan sarjan kanssa - onhan se paljon kivempi tehdä töitä, kun viihtyisi ohjelman parissa muutenkin! (Samaa ei voi sanoa kaikista hämähäkkikammotuksista ja muista vastaan tulleista..)

Maurelita kirjoitti...

Kiitos vinkistä, menee heti imurointiin tvkaistalta ja pyörii kohta Pariisin metrossa !!! Ja hymyilytti kovasti kun kerrankin katsoin Weedsin ihan loppuun ja näin tutun nimen.

=D

Anonyymi kirjoitti...

Eiks tää oo aussi-sarja eikä uudesta-seelannista? Ainakin aksennti kuulostaa aussilta...

Duussi kirjoitti...

Nyymi - aksentissa on toki paljon samaa kuin ausseilla, mutta sarja on uusiseelantilainen, sijoittuu Aucklandin North Shoreen. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/North_Shore_City

Anonyymi kirjoitti...

Ok, uskon :) Mun poikaystävä on uudesta seelannista, ja sekin oli sitä mieltä, et aussilta ne kuulostaa...ehkä se on ollu liian kauan pois kotimaastaan :) Mukava blogi, lueskelen satunnaisesti.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!