13. maaliskuuta 2009

Now my feet won't touch the ground

Onnea on..
 • Saada päättää ihan ite koska syö karkkia ja koska ei, vaikka oiskin olevinaan karkkilakossa. Muutama satunnainen liitulaku ei ainakaan huononna elämänlaatua.
 • Mangomehu, kirsikkajugurtti, iltakaakao ja juustovoileipä.
 • Vagabondin liikkeessä huomiseen asti varauksessa odottelevat Karaz-prätkäbuutsit. Samanlaiset löytyvät ainakin mageelta Spotsilta, mutta jos se ei vielä riitä takeeksi saappaiden parhaudesta :D niin muistanpa moisten olleen myös erehtymättömän tyyli-idolini Honey Junkien toivelistalla. En oikein itsekään tiedä, miksi en napannut saappaita suorilta mukaan.. 150 euroa on iso raha, muttei toisaalta kovin paha hinta ajattomista nahkasaappaista. (Se lyhytvartisempi = halvempi versio on mustana tietenkin kaikkialta loppuunmyyty.)
 • Kevään tanssitunnit! Olen aina paasannut monipuolisen treenauksen tärkeydestä, mutta tässä yhtäkkiä tajusin että käynkin nykyään oikeastaan vain yhden opettajan tunneilla. Mut ei haittaa, tyylit kuitenkin vaihtelee tekniikasta nykybaletin kautta lyricaliin ja showjaskaan.
 • Isin Tukholman-tuliaiset: muhkea vuohenjuustokiekko, viikuna-saksanpähkinähillo ja valkoviini (joiden kimppuun kohta käyn).
 • Se, että kaikista kiireistämme ja resseistämme huolimatta ehditään ja viitsitään hepun kanssa aina välillä halia hetki. Ja kattoa Lostia ja Top Cheffiä soffalla!
Onnea ei ole..
 • Se, kun jäävuorisalaatin alimmaiset lehdet on sellasena tiiviinä mykkyränä ettei niitä saa irti toisistaan kuin silppuamalla. Eli ei voi laittaa voileivän päälle.
 • Se, että unohdin kamerani viime viikonloppuna kamulle, joka on nyt kaksi viikkoa Meksikossa.
 • Jo siinä aamulla ennen kymmentä koko loppupäiväksi vihlovaan jumiin asettautuva vasemman lapaluun tienoo.
 • Se, että saan joudun muokkaamaan DVD:lle ensimmäisen leffateatteritekstitykseni, kammokamalan kauhuelokuvan. Toivoin, etten enää ikinä joutuisi katsomaan sitä. Pelkkä ajatuskin lamaannuttaa. Eikä auta että puhuvat ranskaa. Uhh puist.
 • Lumi ja loska ja talvi ja kaikki mikä estää tennareiden kevätkorkkaamisen ja pakottaa käyttämään rumaa vanhaa talvitakinrämää.
Onnijutut on kyl kivemmat! :) Kiva on myös alun perin Tigi-velho Mikon Pintaa-blogista bongattu maaliskuun virallinen jumitusbiisini, jossa on myös aivan ihana tanssivideo! (Kohta 1:17 - ton mä vielä joku päivä opin just noin.) Kuulokkeet päähän ni saa bassotkin jytisemään kunnolla. Perjantaita, piipöl!

The Presets: If I Know You

2 sanoo jotain:

Laurelin kirjoitti...

Mä en varmaan pystyisi kääntämään tuollaista elokuvaa kun en pystyisi katsomaan! Ihan hirvee :/

Duussi kirjoitti...

Laurelin - no sano muuta! Oikeesti keräilen henkistä kanttia, että pystyn taas tarttumaan tuohon.. näen melkein painajaisia pelkästään kun ajattelen koko leffaa. Luulis, että toisella kerralla menis helpommin kun leffan on kuitenkin jo nähnyt! :) Mut kattellaan romahtaako loputkin mielenterveydestä kun ehkä ens viikolla alan työstää tuota Marttyyrien toista kierrosta. :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!