21. joulukuuta 2008

All day and all of the night

Tuotahan se tulee taas olemaan vuoden vaihduttua. Päivien tunnit keväällä 2009 täyttää tiukka T-trio: toimisto, tanssi ja tekstitykset. Tietokone on paras ystäväni niin töissä kuin kotona, joten silmien on annettava välillä levätä tanssistudion peileissä, naistenlehdissä ja hepun illistyksissä. Puhumattakaan äksyilevästä alaselästä, jolle sillekin olisi jossain välissä ehdittävä antaa hiukan armon hetkiä.

Virkistystä siis tullaan kaipaamaan kaiken työnpaiskinnan väliin: ihan tätä ajatellen päädyin ilmoittautumaan firman virkistysvastaavaksi ensi vuodeksi! Vielä odottelen tietoa, kuka ryhtyy työparikseni suunnittelemaan ja järjestämään keilaus-, teatteri- ja drinkki-iltoja - tuo kunniatehtävä ei jostain syystä tunnu olevan kovin haluttu. Höh, mikä muka vois olla parempaa kuin saada ihan luvan kanssa työajalla suunnitella firman maksamia hilpeitä baarikierroksia! Eiku.

Yllättävänkin virkistävä työuutinen on myös se, että sain tällä viikolla luoda tekstitysduunikansioon uuden alakansion, jonka nimeksi tuli YLE. :) Ja eilen leffassa käydessä ihan kiljuin innostuksesta, kun näin teatterin aulassa seinän korkuisen mainoksen kääntämästäni ranskalaisesta kauhuelokuvasta! Voi jee! :D Valitettavasti en voi suositella pätkää kuin kovahermoisimmille, itse pysyn Kinopalatsista kaukana - ehkä hirvein ikinä näkemäni leffa. Puistattaa ajatellakin tuon katsomista isolta kankaalta.

Vielä on reipas viikko aikaa tämän vuoden puolella kerätä voimia uutta alkua varten. Tämän sunnuntain voimanlähteinä toimivat aamuinen kiinteytystunti (kiesus miten tylsää sellainen pelkkä jumppaus, ehdin pitkästyä sarjan aikana kuoliaaksi - onneksi lihaskunto-osuus oli ihan tehokas), digiboksilla odottava perjantain SYTYCD-jakso ja illalla vielä ravintolaillallinen perheen parissa. Eikä edessä ole enää kuin kaksi kiireistä työpäivää ennen joululaitumille laukkaamista! Autuuden paikka!

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!