22. joulukuuta 2008

Viimeinen pari uunista ulos

Että pitikin tänään ohikulkumatkalla pistäytyä sisään Vagabondin liikkeeseen "ihan vain vilkaisemaan". Alennusmyyntiplakaatit osoittivat merkkejä 30-50 pinnan hinnanleikkauksista, eihän sellaista voi normaalilla kenkäviehtymyksellä varustettu nainen ohittaa! En ehtinyt prätkäbuutsiosastolle päinkään, kun huomasin hyllyn reunassa yksinäisen kaunottaren. Lähestyin kenkää valon nopeudella, käänsin sen ympäri - ja meinasin pillahtaa itkuun onnesta, kun näin pohjassa numeron 39. Yhdessä suhauksessa oli talvikenkä lattialla, kaunokainen jalassa ja Duussilla pituutta 185 senttiä.

Vagabond Diez, korkoa 9 cm. Oh yes, they will be mine.
[kuvat Vagabondin sivuilta]

Palkka on tilillä vasta aamulla, joten taivuttelin myyjätytön laittamaan kengät varaukseen huomiseen asti. Nyt onkin edessä uneton yö, kun haaveilen kaunottarista ja toisaalta mietin murheellisena, mihin kaikkeen muuhun ne 70 euroa voisi laittaa.. kuten vaikka vuokraan tai ruokaan. Heppukaan ei ilahtunut ideasta: "Sullahan on jo kenkiä ja sitäpaitsi sä oot mulle velkaa." Ensimmäisen argumentin nyt voi sivuuttaa tuhahduksella :D mutta tuota toista ei niin vain voikaan. Huonoa ihmisyyttäni itkien sitte saan kipittää koroillani kaupungin katuja.

Mutta se tulee olemaan niin sen arvoista.

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Kauppoihin on ihan turha lähteä "vain katselemaan" jotain. :D Yleensä käy juuri noin, että kun olet päättänyt olla ostamatta mitään, niin juuri silloin löydät jotain pitkään etsimääsi tai muuten vain ihanaa. :) Ihanan näköiset nuo kengät! Pystyisinpä itse pitämään noita. Ei vaan oikein jaksa kävellä tuollaisilla pitkään ja pelkäisin olevani nurin niillä joka välissä.

Hyvää ja rauhallista joulua!

Duussi kirjoitti...

Tiia - niinhän siinä tosiaan tahtoo käydä. Puolustelin tuota ostosta itselleni sillä, että haavelistalla oli jo pitkään ollut merkintä tiukkanilkkaisista shoebootseista, ja nuo osuvat tosi lähelle kuviteltua unelmamallia. Eikä tuo korkokaan ole mikään mahdoton, kärjessä on toki pieni piiloplatform joka vähentää rasitusta! :) Ei noilla sentään päiväkävelylle tule lähdettyä, odottelenkin jo seuraavia hippoja että pääsis kipittelemään kaunottarilla muuallakin kuin yksin kotona.. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!