3. huhtikuuta 2009

Keittiönatsin kyselytunti

Asioita, joita ei tarvitsisi ihmetellä, jos työpaikan keittiö olisi sama asia kuin oma keittiö:
  • Jos maitopurkki tyhjenee omaan kahvimukiin, miksi tyhjä purkki pitää jättää siihen kahvipöydälle?
  • Jos sotkee tiskipöydän työtason keksinmuruihin / lasagneen / riisiin, miksi niitä ei voi saman tien pyyhkäistä pois (vaikkei olisikaan oma keittiövuoroviikko)? Entä pöydällä lainehtiva vesi, miksei sitä voi kuivata?
  • Jos mikrokupuun jää oman lounasevään lämmityksen jäljiltä maksalaatikkoa / porkkanasosetta / rasvapampuloita, miksi se pitää jättää likaisena tiskipöydälle?
  • Jos ei osaa turauttaa purkista hunajaa muuten kuin niin, että purkin kylki tahmaantuu, miksi sitä ei voi putsata?
  • Jos ottaa teepussin peltirasiasta, jossa pussit on järjestetty siisteiksi riveiksi, miksi asetelma pitää räjäyttää sikin sokin?
Kotona en oo yhtä paha keittiöstyranki (heppu on hätää kärsimässä, kun tiskaan vain joka toinen päivä!), töissä vaan ärsyttää tommonen ajattelemattomuus yhteisissä tiloissa. Yksi syy lisää vaihtaa maisemaa ja siirtyä kokopäiväisesti kotitoimiston puolelle? :)

..ja mitähän just eilen puhuttiin siitä valittamisesta.. :D

5 sanoo jotain:

Ilona kirjoitti...

No ehdottomasti. Lisäks kotitoimistossa voi töräytellä tehosekottimella marjasmoothiet ihan koska haluaa! Elämän pieniä iloja :) Hyvää viikonloppua!

PS. Mun miehellä on kans ollu vähän noita juutalaistumisoireita viime päivinä.

PPS. Ootko aatellu ottaa osaa työnantajamme pippaloihin ensi kuussa?

Laureliini kirjoitti...

Niin duussimaista :) Mä olen aina oikeesti ihaillut tuota sun intoa pitää keittiö puhtaana ja siistinä! Mulle kun ei tuo tiskaaminen ei ole koskaan ollut se juttu.. Onneksi mulla on ollut tuo vm-77 "tiskikone" jo kohta yhdeksän vuotta, jolle on voinut ulkoistaa tuon keittiön hoidon tiskien osalta ;)

PS. kyllä, tuo kotitoimistoon siirtyminen kuulostaa edelleen erittäin hyvältä vaihtoehdolta!

hanska kirjoitti...

voi älä sinä murehdi liiasta valittamisesta. maailmassa on ihmisiä joiden aivoihin ei mitään muuta mahdukaan.

keittiönatsismi on täysin ymmärrettävää. joidenkin käytös ei. yleinen viihtyisyys ei ilmeisesti ole kaikkien ihmisten mielestä kovinkaan huomionarvoista. kunhan itse saa tehdä mitä lystää.

Riuku kirjoitti...

Toinen "ihana" seikka työpaikalla on myös vessakäyttäytyminen, ihmiset jättää paperinpaloja (onneksi sentään käyttämättömän näköisiä) lattialle lojumaan. Kuinkahan moni tekee kotona samalla lailla? No en edes halua tietää. Meillä ainakin korkeammissa viroissa olevien kerrokset on kamalia lääviä sekä vessojen ja keittiön osalta, kun taas "duunariosasto" osaa pitää kerroksensa hohtavan puhtaana!

Duussi kirjoitti...

Ilona - niinpä, ja kotitoimistossa on parempi teevalikoima kuin täällä! :D En valitettavasti taida ehtiä niihin kevätjuhliin, samana iltana olis SMG:n keikka ja seuraavana päivänä kevätnäytöksen kenraali.. olis kyllä ollut hauska tulla ja vaikka jopa törmätä tuttuihin! :)

Laureliini - mutta ei oo paljon iloa siististä keittiöstä jos siellä ei osaa tehdä mitään! :D Sulla on kato se puoli hallussa :)

Hanska - jotenkin sitä vaan on herkillä tän oman valittamisensa suhteen, kun tosiaan tietää ettei olisi mitään syytä valittaa yhtään mistään.. sehän se just kertoo että asiat on hyvin, kun valittaminen koskee moisia pikkuasioita. :)

Riuku - no tosta vessapuolesta en tässä nyt edes lähtenyt avautumaan. Huhhuh. Paperien heittelyä ei meillä kauheesti harrasteta, mutta vessaharjan käyttö on ilmeisesti aika monelle aivan vieras asia.. ärrr! :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!