15. huhtikuuta 2009

Oi ihana turhamaisuus

Kun tämä ulkonäkömeemi on nyt irtautunut muotiblogimaailmasta muuallekin, uskallan vastailla itsekin. :)

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Joinain päivinä osittain, joinain päivinä en lainkaan – koskaan en kai aivan täysin. (Mainittakoon nyt tähän heti kärkeen, että yleisen perfektionismin ja itsekriittisyyden lisäksi tanssitunneilla peilien ympäröimissä saleissa vietetyt vuodet ovat tehneet jonkinmoisia tepposia kehonkuvalle ja suhtautumiselle omaan ulkonäköön.)

Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?
Haluaisin selvästi erottuvan leukalinjan, eli eroon kaksariheltasta. Litteästä mahasta olen haaveillut teinistä asti (jolloin mulla kai vielä olikin sellainen), ja myös noista jenkkiksentapaisista luopuisin oikein mielelläni.

Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?
Ryhtiä kehutaan useiten. Sormia, pitkiä jalkoja, huulia.

Meikkaatko päivittäin?
Arkisin aina, viikonloppuisin vain jos käyn muutenkin ihmisten ilmoilla kuin tanssitunneilla tai kaupassa.

Perusmeikkisi?
Meikin pohjustusvoide, meikkivoide, peitevoide, puuteri, kulmakynä, (vaalea luomiväri, kajal), ripsiväri, roosa poskipuna, korostushohde, huulirasva. Luomiväri ja kajal suluissa siksi, että viime viikkoina silmäluomet on olleet ilmeisesti stressin takia niin huonossa kunnossa, että läästin niihin mahdollisimman vähän mitään.

Hiustesi väri ja pituus?
Oma väri on perussuomalainen vaalea maantiehiiri. Nyt ovat keskiruskeat, seassa mustaa raidoitusta. Leuan alle ulottuva kerrostettu polkka, joka hiukan pitenee taaksepäin.

Kuinka usein... a) ... värjäät hiuksesi? Kolmen-neljän kuukauden välein, kun käyn kampaajalla. b) ... peset hiuksesi? Joka toinen päivä. c) ... käyt suihkussa? Joka päivä. d) ... kuorit ihoasi? Kroppaa kerran viikossa, kasvoja harvemmin. e) ... käyt kosmetologilla? Ehkä kahdesti ikinä oon käynyt jossain ihonpuhdistuksessa. f) ... poistat ihokarvojasi? Muutaman kerran viikossa. g) ... käyt solariumissa? Normaalisti pärjään itseruskettavilla kosteusvoiteilla, solariumissa olen käynyt muutamia kertoja vain ennen tanssikisajuttuja. Kuukauden päästä pitäisi olla taas hiukan väriä pinnassa, mutta solkkua mieluummin turvautuisin itseruskettaviin tai suihkurusketukseen.

Miten pidät hiuksiasi?
Useimmiten etuosa auki ja takaosa ponnarilla, joskus saparoilla, puhtaimmillaan jätän joskus kokonaan auki. Pinnejä sekaan tarpeen mukaan. Kotona vaihdan aina heti kotiponnariin eli nostan tukan myttyyn ylös takaraivolle.

Miten tukkasi on nyt?
Suihkun jälkeen auki kuivumassa.

Rasvaatko ihoasi?
Kasvot aamuin illoin, kropan aina suihkun jälkeen (jolloin heppu ilmestyy kylppärin ovelle nyrpistelemään nenäänsä, kun tuoksuu liian tyttömäiseltä). Käsiä rasvailen tarpeen vaatiessa eli talvisin monta kertaa päivässä, jalkaparkoja muutaman kerran viikossa. Uusin lemppari on Tigin kaurakekseiltä tuoksuva kosteusvoide! Ai tekiskö mieli syödä koko pullo!

Tyypillisimmät vaatteesi?
Mustat. Seassa harmaata, tummanlilaa, valkoista ja ehkä roosaakin, jos vallan hurjaksi heittäydyn. :) Yläosa löysä (eli perunasäkki, sanoo heppu) ja alaosa tiukka. Leggingsejä, pillifarkkuja, mekkoja, tunikoita, pitkiä neuletakkeja, kaulahuiveja, saappaita, tennareita.

Mitä sinulla on nyt ylläsi?
Yöppäri, tällä kertaa hailakanroosa pitkähihainen teepaita ja harmaat rikoopökät. Lämmittämässä lisäksi villasukat ja valkoinen pitkä villatakki. (Kotona pukeudun suorastaan värikkäästi!)

Millaiset alusvaatteet sinulla on ylläsi?
Mustat perushipstersit, peräisin muistaakseni Seppälästä.

Kuinka monet farkut omistat?
Aktiivikäytössä on vain muutamat farkut & parit farkkuleggarit, mutta kaapista löytyy jostain syystä ainakin kuusi muutakin paria. (Jotka kyllä kaikki mahtuvat jalkaan, kokeilin just yks päivä.)

Millaisia kenkiä käytit viimeksi?
Mustia liituraita-Converseja, joista irtoaa pohjat tässä ihan minä päivänä hyvänsä.

Millaista takkia pidit viimeksi?
Esti:ci:n mustaa rensselitrenssiä. No siinä on kaikkia rensseleitä ja epoletteja ja mitä ne nyt on.

Lempikorusi?
Kaikki nahkaiset & harjatun näköiset hopeiset/teräksiset rannekorut.


Käytätkö kynsilakkaa?
Noin puolet ajasta käytän ja puolet olen au naturel. Värivaihtoehdot on (lähes) väritön, tummanlila ja musta, lemppareina OPIn Lincoln Park After Dark ja Essien Mademoiselle.

Lempihajuvetesi?
Versacen Bright Crystal ja ystävältä saatu Miss Dior Chérie. Vaaleanpunaisia! :) Kolmen kärkeen mahtuu myös Puman raikas Aqua.

Sampoo- ja hoitoainemerkkisi?
Tigi Tigi! Mutta lisäksi hyllystä on aina löydyttävä myös yksi hyväksihavaittu L'Oréal-shampoo, sellanen punanen puteli.

Millaisia sormuksia löytyy sormistasi?
En pidä sormuksia päivittäin, mutta teräs-hopea-linjalla niissäkin liikutaan. Kovin kalliita en omista, ihan jo siitä syystä että olen unohtanut noin puolet sormuksistani baarien vessoihin käsiä pestessä. En siis edes haaveile mistään tuhansien eurojen kihlasormuksista. :D

Tarkkailetko painoasi?
Peilin ja olon kautta jatkuvasti. Kävin puntarillakin pitkästä aikaa muutama päivä sitten, mutta pidin silmät visusti kiinni ja heppu vaan katto mitä painoin. :D Tiedän painoni 10 kilon haarukalla, tarkemmin en haluakaan tietää.

Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut?
Äiti tais kehaista uutta tukkaa.

Menisitkö kauneusleikkaukseen?
Äidin puolelta perityt roikkuvat silmäluomet saattaa olla syytä leikata vanhempana, muuten ei ole suunnitelmissa.

Minkälainen on meikkipussisi?
Kotona koko arsenaali lepää siistissä sotkussa isossa Marimekon mustavalkoraitaisessa meikkipussissa, pienemmät satsit kulkevat tarvittaessa mukana pienemmissä maripussukoissa.

Minkävärinen on hiusharjasi?
Puunvärinen. (Olipa tyhmä kysymys tähän väliin.)

Käytätkö ryppyvoiteita?
Silmänympärysvoidetta joo. Kuulin että semmosta pitää alkaa käyttää viimeistään kaksvitosena ni sitte aloin. Heppu on sitä mieltä että eipä oo juuri hyötyä nähtävissä. :D

Montako käsilaukkua omistat?
Öö, mikä on käsilaukku? Lasketaanko mun Marimekko-kokoelma? :D Entä muut olalla kuljetettavat? En taida olla hyvä nainen kun en tämmösiä tiedä. No sanotaan että kolme.

Onko sinulla lävistyksiä ja tatuointeja?
Alaselässä elämän tietä ohjaa pieni kiinalainen Tao.

Oletko turhamainen?
En lainkaan. Mun mielessä turhamaisuuteen sisältyy se, että sitten ollaan aina nättiä ja freesiä, ja itse en todellakaan ole. Ja ennen kuin heppu tulee huomauttamaan jostain peilaamistiheydestä, niin sen taustalla on enempi epävarmuus kuin turhamaisuus. :)

5 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

voi vitsi pupu. nimi on enne, oot kyllä niiiiin kaunis. niinkerta.

ja nyt tuli ikävä, mutta enemmän ehkä sitä aurinkoista luonnetta. niisk.

Nuori Nainen kirjoitti...

Hih, myös omissa toiveissa on ollut pienestä asti oikea leuka! Tämä nykyinen kun on juuri tuota helttamallia, jota voi tuskin leuaksi sanoakaan ;)

Sievä tukka ja sievä koko Duussi!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, onkos Duussilaisesta ennen kasvokuvia näkynytkään? Ihanat hiukset ja kaikkiaan kaunis! :)

monsteri kirjoitti...

Onpas kyllä eka selkeä kasvokuva, eikö? Pretty woman :)
Oikein ihanaa ja ansaittua viikonloppua sinne Tursuunkin! (kommentoin nyt vähän hassusti tähän vanhempaan postaukseen kun oli vähän jääny näitä väliin... tyhmä työ ku ei ehi blogeja lukia!)

Saara kirjoitti...

Hei, sähän oot nätti ja freesi, mutta et minusta silti ollenkaan turhamainen! :)

Mun pitäis varmaan alkaa ottaa mallia näistä ihmisten meemityksistä, niin ehkä oppisin kauneudenhoitoa...

Lähetä kommentti

Sano sää kans!