9. joulukuuta 2008

Tästä joulu voi alkaa, nosta tanssija jalkaa

Noin yleisesti ottaen olen hyvinkin suvaitsevainen musiikin suhteen, ainakin siihen nähden etten kuitenkaan ole niitä ihmisiä, jotka vastaavat lempibändejä kysyessä "no mä kuuntelen vähän kaikkee" (eli Radio Novaa). En esimerkiksi osaa tältä istumalta mainita yhtään artistia, jota suoranaisesti vihaisin - niistä ärsyttävimmistäkin on yleensä löydettävissä jotain hyvää. Siedän esimerkiksi Natasha Bedingfieldiä (jonka läpitunkevan kämättävä lauluääni saa toivomaan äkillistä korvattomuutta) ihan siksi, että Unwritten on biisinä kiva. Ja on kai se nätti tyttökin.

Mutta nyt alkaa hermo piukentua. Ei vielä paljo mutta vähä. Eletään joulukuuta 2008, ja työkaverini kännykkä ilahduttaa muuta toimiston väkeä useamman kerran päivässä kajauttamalla pimputusversion tuosta saakelin Valvomon kesähitistä, joka oli siis ihan kiva rallatus silloin vuonna 2006 noin kesäkuusta juhannukseen asti. Mutta, kuten mainittu, nyt on joulukuu 2008.

Onneksi jotkut osaavat valita soittoäänensä paremmin; yhden työkaverin puhelimen oikein toivoo soivan että kuulisi tämän. Itsehän pidän kännykkää töissä äänettömällä (kyllä ne puhelut/viestit huomaa siitä ruudun vilkkumisestakin), vaikka oma soittoääneni ei tietenkään ärsyttäisi ketään vaan saisi kaikki tanssimaan!

Tanssimisesta puheen ollen - käykäähän kaikki äänestämässä meiän ihana balsamaikka (elsah) jatkoon PlayMe-auditionissa! :)

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Minä kuuntelen radio novaa :)

Duussi kirjoitti...

Antti - touché. :D Mutta tiedän sun kuuntelevan muutakin kuin Novaa. Niettä.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!