9. huhtikuuta 2009

Just one of those days

Tänään on sellainen päivä, kun melkein harmittaa, että kävi toissapäivänä kampaajalla, koska ensinnäkään tukkaa ei enää saa tuollaiselle pikkumyysykerölle kuin vielä viikonloppuna ja toiseksikaan kukaan ei ole edes huomannut mitään muutosta (vaikka on tää lyhyempi ja tummempi).
Tänään on sellainen päivä, kun tekisi mieli uskoa Jeesukseen, jos se vaikka vois suorittaa sen pääsiäisen ihmeen ja tulla tänne tekemään kevätsiivouksen, jota me ei todennäköisesti ehditä tehdä koska heppu on kuumeessa ja mulla on koko pääsiäinen töitä ja treenejä ja loppuajan ajattelin olla muuten vaan laiskimus.
Tänään on sellainen päivä, kun kerran kuussa iskevä naiseuden vimma saa ahmimaan särkylääkkeitä ja vatsan turpoamaan sen näköiseksi kuin olisin kuudennella kuulla raskaana (not even kidding). Tietysti just sinä päivänä, kun olisi bikinitreenit. Siirtyvät siis omalta kohdaltani ensi viikolle. Plää.
Tänään on sellainen päivä, kun ilta vietetään sohvalla hepun, filtin, kuumavesipullon, leffan, Women's Balance -teen ja töistä saadun suklaamunan kanssa. :)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!