29. toukokuuta 2011

You're at the gates of human evolution don't you understand

Kissanpäiviltä iltaa! On tässä thatterilla kohtuu makoisat oltavat, kun pääsee fiilistelemään perjantaina alkanutta kiertuetta kuvien ja videoiden äärellä (hyvältä näyttää ja kuulostaa, nyt äkkiä se heinäkuun puoliväli tänne!) ja perjantaina julkaistiin myös uuden sinkun video. Taas kerran pulssia kohotettiin jo päivää ennen paljastetuilla still-kuvilla... myönnetään, että saattaisin mahdollisesti olla jonkinasteinen fani vaikka noista ukoista ei pääsis ääntäkään. :D


Yksi musapoliisikaverini, jonka indieuskottavuusmittari on omien tuttujeni joukossa ehkä sieltä korkeimmasta päästä (tosin meidän yhteiset lempibiisit, ts. ne jotka perinteisesti hoilataan kaulakkain aina kerran kesässä huppelispäissään Ruisrockissa riippumatta siitä, mikä bändi on lavalla, on Negativen The Moment of Our Love ja Apulannan Mato... että se ehkä sittenkin siitä indieuskottavuudesta?) linkkasi äsken Facebookissa seinälleen laavlaavin ja totesi oheen näin:

Aika hauskaa että Take That on tehny biisin joka vois olla melkein suoraan Editorsin viimeisimmältä levyltä. Ja on vielä parempi kuin suurin osa Editorsin viimeisimmän levyn biiseistä.

No nii just! Tuli ihan sellanen typerä faniylpeyden puuska, että siitäs saatte rokkipoliisit kun meiän pojat täräyttää.

Love Love on toistaiseksi vain parantunut joka kuulemiskerralla - ja ilahduttaa mua ja lähellä olevia myös puhelimeni soittoäänenä. Tykkään jostain syystä ihan hulluna tän biisin stemmoista, yksinkertaiset mutta täydellisen toimivat.

Ja se video - no on staili! Paras kohta 3.29, kun toi aloituskuvan tiukka tanssijamimmi ei vaan voi olla hymyilemättä Robbielle. ;)

Take That: Love Love


Sori vaan jos tää TT-hehkutus alkaa kyllästyttää, mutta en tiedä missä muualla mulla olisi suurempi oikeus vaahdota kuin omassa blogissani. :)

4 sanoo jotain:

Mirru kirjoitti...

Moi! Olipa hauska löytää blogisi. Googletin Erään Bändin nimeä, valitsin asetukseksi suomen kielen ja tänne päädyin. Terkkuja siis kollegalta, joka on sinun tavoin ehkä huolestuttavassa määrin (toista kertaa) höynähtänyt erääseen bändiin. Kesällä pääsen ekaa kertaa heidän keikalleen, enkä malta odottaa.

Duussi kirjoitti...

Mirru - moi! Ja tervetuloa vaan, täällä tarjolla vertaistukea hurumykke! En ole ikävä kyllä laittanut blogiini tageja joilla TT-merkinnät löytyisivät kätevästi, mutta taaksepäin selaamalla niitä kyllä tulee vastaan aika lailla... ;) "Huolestuttava määrä" ei oikein edes riitä tämän oman sekoamiseni kuvaamiseen. :D

Minnes oot menossa keikalle? :)

Mirru kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mirru kirjoitti...

EDIT: Luulen, että meidän oireet ovat kuitenkin samaa vakavuusluokkaa - nyt kun Love, lovesta on live-esityksen lisäksi kaksi eri musiikkivideoversiotakin, niin ei auta muuta kuin katsoa jokaista vuorotellen. ;)

Menemme yhteen Saksan konserteista kaverin kanssa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!