27. toukokuuta 2011

Then you asked me to stay, no way I couldn't move

Ensin: pahoittelut hiljaisuudesta, en ole päässyt muutamaan päivään kirjautumaan Bloggeriin. Ystävän vinkistä vaihdoin selainta, Firefox ei toiminut mutta Safarilla pelittää. Omppu ftw.

Ja sitten: Yeeeee! Itkettää ja naurattaa! Tänään se starttaa! Take That: Progress Live!

Lavarakennelmista on tihkunut julki jo muutamia kuvia samoin kuin settilistoista, kun kiertueen avausstadionin lähellä asuvat fanit ovat tweettailleet, mitä biisejä harjoituksista on kuulunut. Yksi loihe väittämähän, että Jasonin Flowerbed olisi mukana... huhuhhuu jooko pliis!

Ymmärrän kyllä, että jotkut haluavat pitää kaiken keikkaan liittyvän yllätyksenä ja siksi vältellä nettiä ennen omaa keikkailtaa, mutta mähän suorastaan kerjään spoilaantumista. En malta oottaa, että huomenna pääsee lukemaan biiseistä ja vaatteista ja tanssijoista ja ja ja!

Jotenkin ihan mahtavaa, kun tietää että siellä ne herrat on juuri nyt Sunderlandissa valmistautumassa illan vetoon. Eka show viidestään 16 vuoteen. Vaikka miten iso stara ois niin mahtaa ihan aavistuksen verran jännittää. Onneks ainakin Robbie näyttäis olevan suht tikissä kiertuetta varten. ;)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!