28. toukokuuta 2011

Maisteri kylässä

Kaupunki: Helsinki. Sijainti: Kaisaniemen Wayne's. Aihe: teetauko. Kuppi: valtava. Kupissa: vihreää luomuteetä ja hunajaa. Tukka: ponnarilla (näytän kuvissa hiuksettomalta).


Kävin tossa äsken Maailma kylässä -festariteltassa diggailemassa Pertti Kurikan nimipäiviä ja Signmarkia. Siinä rokatessa rupes vallan hiukomaan ni tulin tänne kahvilan sohvalle lohileivälle ja teelle ja tekemään vähän töitä. Seuraavaksi suuntaan ryysimään Stockan Herkkuun, että saadaan laitettua Monsterin kanssa illalla ruokaa. Vaikka pystyisin kyllä helposti elämään pelkillä sen naisen leipomilla suklaakekseillä ja banaanipannukakuilla...

Kaikkee kivaa. Se on sellainen freelancerin lauantai. :)

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo hiustyyli sopii sinulle upeasti! Siis sellainen tavallaan "ankara" ja tanssijatarmainen nuttura tai ponnari. Ja lasit ovat piste iin päällä! :) Wow.

Duussi kirjoitti...

Nyymi - kiitos kivasta kommentista! :) Hehee, olet samoilla linjoilla mun mummin kanssa: hän haluais että mulla olis aina korkea ponnari tai joku nuttura, että niskan pitää näkyä. Jos mulla on nähdessä otsis tai tukka auki, saan kuulla syvien huokausten säestämänä kuinka näytän niin vieraalta... :D

Ei vaan, tykkään kyllä itekin pitää tukkaa kokonaan pois tieltä - luonnollinen tapa kun on tottunut tanssimaan/treenaamaan niin paljon. Ja etenkin jos tiedän, että pitää nähdä kauas ts. tarviin silmälasit, laitan yleensä hiukset ylös; jos on samaan aikaan otsis ja rillit niin tuntuu että naamassa on jotenkin liikaa hässäkkää. Plus että pyöräilykypärän alla (eli lähes joka päivä näin kesällä) otsis on tietysti aina pinnillä sivussa.

Vielä kun olis vähän paksumpi tukka, niin saisi tehtyäkin semmosia kunnon pikkumyynutturoita...!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!