15. toukokuuta 2011

Why don't you teach your heart to feel and give you love love

Yeeeeee! Tänään tasan kaksi kuukautta Take Thatin ekaan keikkaan Kööpenhaminassa! Ja kaksi kuukautta ja yksi päivä siihen toiseen!

Ei mee päivääkään etten ainakin vähän kuuntelis teiktättiä. Eilen tosin oli lähellä jäädä kokonaan väliin - mutta hahaa, illalla juhlissa yksi keikkareissuseuralaisista hyppäsi hetkeksi Spotify-deejiin hommiin ja laittoi soimaan sitä ihteesä. Siis ihan ilman että mä käskin. :D Heppukin tunnisti Markin äänen (tämähän kuulostaa aivan kuin jonkinlainen kääpiö laulaisi), raukka ei pääse missään karkuun tätä faneilua.

Countdownin kunniaksi kehiin ihan uusi biisi, joka julkaistiin tämän viikon keskiviikkona ja jonka herrat vetäisivät heti samana iltana livenä Lontoossa National Movie Awardseissa. Leffamusaa muuten: biisi soi tulevan X-Men-elokuvan soundtrackilla, lopputekstien aikana vissiinkin.

Mää vaan tykkään ihan kauheesti näistä biiseistä jotka jotenkin muistuttaa että kantsii elää ja nauttia ja rakastaa niin kauan kuin täällä ollaan.

We don't have too much time here
and time it travels far too fast

we're not too far we're too near

before they take it from our hands


Take That: Love Love (live 11.5.2011)

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Jee! Heti teki mieli laulaa mukana, vaikka vasta ekaa kertaa biisin nyt kuulin.
Ja ihana tuo Robbie ku ei millään jaksa pysyä maltillisessa koreografiassa vaan vetää ihan omaa show'taan siinä muiden seistessä säntillisesti mikkitelineiden takana :D

Duussi kirjoitti...

Monsteri - eiksoo hyvä biisi! Saadaan Köpiksessä vielä kunnon tanssibileet!

Joo tosta Robbien heilumisesta onkin ollut nyt paljon juttua... :) Sehän on vetänyt omaa showtaan tosiaan lähes kaikissa livevedoissa talvesta asti. Monet (tai siis Team TT4 / Team Gary -fanit, vaikken kyllä ees jaksa tajuta miks ketkään jaksaa jakautua mihinkään leireihin) on sitä mieltä että se varastaa/pilaa shown ihan tahallaan, ei kunnioita muita yhtään eikä tajua että se on nyt osa bändiä eikä soolotähti. Tanssijan näkökulmasta muakin jopa välillä hiukan ärsyttää toi poukkoilu - ei sovitusta koreografiasta voi lähteä sooloilemaan! Mut Robbie on aina ollut tollanen, joten huolestuttavampaa olis jos se pysyis tiukasti rivissä muiden kanssa. :D

Ilona kirjoitti...

Totaalirepeys tolle kääpiö-kommentille :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!