13. toukokuuta 2011

Perjantaipata

Tiiättekö kun joskus sen maistaa ihan vain reseptiä vilkaisemalla, miten hyvää ruoasta tulee. Sehän nyt oli jo tiedossa, että intternetsi on kokkivinkkien moderni aarreaitta, mutta jos kaipaa reseptejä ravitsemusasioissa luotettavalta ja pätevältä taholta, suosittelen ottamaan suunnaksi Chicling-blogin - jossa kyllä on paljon muitakin herkkuja kuin vain syötäviä.


Itsehän kuljin Hannan maanantaisen ruokapostauksen lukemisesta tähän päivään asti unelmaiset makkarankuvat silmissä säihkyen. TJEU: resepti ja kauniimpia kuvia täällä! Suoritin padan turkulaistoteutuksen hakemalla Kauppahallista luomuvarhaiskaalta, kunnon lihaisia torimakkaroita ja bratvursteja sekä Alkosta pullon Rieslingiä (pihi tosin sai vain välttävää). Alustaksi hepulle 30-vuotislahjaksi ostamani Sarpaneva-pata, aikaa semmonen tunnin verran ja Cajsastina Åkerström laulamaan stereoihin. Yksi lasillinen viiniä meni pataan ja toinen omaan suuhun.


Tarviiko sanoakaan? Hyvää tuli.


Seurakseen pata ei kaivannut kuin voilla päällystettyä Tintån luomuleipää ja pöydän toiselle puolelle nälkäisen hepun. Oon ehkä vähän kateellinen sille, kun oon ite huomenna koko päivän liesussa joten se saa syödä padan itekseen loppuun!

2 sanoo jotain:

Hanna kirjoitti...

Hyvä hyvä! Vitsi mä tulen iloiseksi kun te kokkaatte näitä ja onnistuttekin - silloin tietää tehneensä hyvän ohjeen ;)
Kivaa viikonloppua!

Duussi kirjoitti...

Hanna - suuri kiitos sulle mainioista resepteistä, hyvää kunnon ruokaa ja niin selkeät ohjeet että hölmömpikin näköjään onnistuu! :) Vielä kun tuon pukeutumispuolen suhteen sais ruudun tällä puolella yhtä hyviä tuloksia... ;)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!