19. huhtikuuta 2011

Pois heikot tieltä väistyköön kun meikä elää nyt

Birthdays are good for you.
Statistics show that the people who have the most live the longest.
Larry Lorenzoni

Tänään on hepun juhlapäivä - pyöreät kolkyt vee! Pidän hieman vanhemmista miehistä. ;)

Vietettiin Herra Keikarin synttäreitä lauantaina isolla ihanalla ystäväporukalla Foijassa kolmen tunnin herkkuaterialla, Aninkaisissa keilaamassa ja Arcadiassa karaoken parissa (sankari veti pakolliset synttäri-Frederikit ihan tunteella) ja sunnuntaina vielä Fontanan brunssilla. Tänään mennään hepun kanssa kaksin ulos syömään, ja pääsiäissunnuntaina tulee sukulaiset meille kaffelle. Musta on aina kivaa, kun juhlinta jakautuu useammalle päivälle - en tykkää esimerkiksi siitä, miten Suomessa häät kestää aina vain sen kakstoista tuntia ja sit se oli siinä. Tärkeitä asioita pitää juhlia kunnolla ja monta päivää!

Onnistuin aamulla yllättämään hepun lahjallani - ja vieläpä iloisesti: ensin kaivelin esiin synttärikortin, joka soitti hepun Cash-suosikkia Ring of Firea (tässä kohtaa vanhan miehen sydän meinasi pysähtyä silkasta säikähdyksestä) (en unohda hepun järkyttynyttä ilmettä ikinä ahhahhaaa) ja sen jälkeen kukkapaperiin ja kultanauhaan kiedotun ison paketin, josta paljastui kaiken maanpäällisen romantiikan huipentuma... valurautapata.

Mutta ei ihan mikä tahansa pata, vaan maailman hianoin Sarpaneva! Heppu määritteli mut lauantaina synttäripöydän esittelykierroksella jotakuinkin sanoin tää tässä on Liina, se asuu mun luona ja laittaa mulle ruokaa (siitä romantiikastahan tulikin tossa jo mainittua). Ni nytpä kelpaa sitte kokata, molempien! :)


1 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

Onnea Hepulle! Sarpaneva on ihan huippu. Yhdistän sen aina lapsuuteen ja höyryäviin patoihin.

Saimme sisarusteni kanssa jokainen jouluna vanhemmiltamme omat (tosin käytetyt) punaiset sarpanevat. Olen jo muutamaan otteeseen sillä kokannut ja hyvin on onnistunut. (Vaikka poikkeavuutena lapsuuteen, sisällä ei ole porissut liha vaan hippien pavut ja tofu :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!