18. huhtikuuta 2011

Treeniviikko 15/2011

If you get an akillesjänne attack
for thirty days you're on your back
doing not a single dance
baby give me half a chance

Siinäpä tunnelmia tänä kolmantenakymmenentenä(!!!) akillesjänteiden lepuutuspäivänä. Treenipäivitys jää siis viime viikon osalta ihan yhtä reppanaksi kuin edellisilläkin kolmella viikolla - jos tässä jotain tulee treenattua niin lähinnä kärsivällisyyttä. Aikamoinen luonteen- ja pyllynkasvatusprojekti nimittäin tää leppäily.

Hiukan kuitenkin tuli liikuskeltua, kun olin nykäritreeneissä akrobatia-alustana ja tein muutaman korkean roondinkin niin että oikea lonkka meni kahdeksi päiväksi jumiin. Lisäksi otin asiakseni elvyttää viime kevään aamulenkkitradition - kyllä, just sen saman joka on kaiken tämän akillesjänneshaiban takana - vaikka nyt tietysti vain kävellen. Aamu alkaa reippahasti, kun pinkaisee pihalle normaalin työmatkalaisen tavoin ennen kasia ja käy vähän hengittelemässä happea urkkapuistossa. Kovin lyhkäisiksihän nuo lenkit viime viikolla jäivät, mutta tärkeintä tässä kohtaa onkin että aamulaiska freelancer saa tehtyä itselleen rutiinin siitä, että kiskoo lenkkarit jalkaan ja itsensä ulkoilmaan.

Soundtrackilla tämän päivän teemabiisi - ai oho teiktättii, kui sattuski (video K16!). Yksi tanssijoista on Garyn vaimo, joka ei kuitenkaan suinkaan kiehnää miehensä kanssa vaan Howardin. Hyvä meininki. :D

Viikko 15/2011

 • ma 11.4. lepo (tosin aamukävely Cittariin
  ja raskaiden kassien kans takas kävi ihan reippailusta)
 • ti 12.4. kävelylenkki + kotijumppa 60 min
  + nykytreenit 135 min
 • ke 13.4. lepo
 • to 14.4. kotijumppa 60 min
 • pe 15.4. kävelylenkki + kotijumppa 60 min
  + nykytreenit 120 min
 • la 16.4. lepo (paitsi keilailussa tuli kyl hiki)
 • su 17.4. nykytreenit 75 min


Take That: It Only Takes a Minute

4 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Ohhoh! Tahtoo yhtä sexyä show'ta sitte Köpiksessäki :D Tuo biisi on niin tanssittava, sitä tuli kuunneltua aikoinaan ihan kamalasti.

puolukka kirjoitti...

Jos liikkkumattomuus kovasti ahdistaa, niin ootko harkinnut vesiliikuntaa (uinti/vesijuoksu/vesijumppa/you name it)?

Mä olen kamppaillut koko tämän vuoden penikkatyyppisen rasitusvamman kanssa ja purkanut ylimääräenergiaa altaassa. Myönnän, että kaakelit tympii ja tuntuu, että kasvaa suomut, mutta liikkumattomuus on vielä ankeampaa.

Duussi kirjoitti...

Monsteri - joo toivottavasti olis taas jonkinlaista ketkuntaa tulossa! :D Kyllä mä luulen että ne elvyttää aika paljonkin noita vanhoja biisejä vauhtiin nyt kun Robbiekin on taas mukana.

Puolukka - vesijumppailu ja uinti on kyllä käynyt mielessä, mutta uimahallille on niin pitkä matka etten ole saanut aikaiseksi. Tossa ihan lähellä on kuitenkin maauimala, säntään sinne heti kun se avaa ovensa kesäkaudeksi parin viikon päästä! Tosin pitäis käydä ensin semmosessa aikuisten uimakoulussa, että sais tekniikan kuntoon.

hanska kirjoitti...

joo vesijumpalle! munkin koipia on altaassa kuntoutettu aikoinaan. paitsi ei se kyllä mun vammaan auttanut mutta oli se kyllä muuten oikein tehokasta! mulla olis uimahalli tossa varmaan puolen kilsan päässä, koskahan oon viimeks käynyt... en ihan hetkeen. vaikka tykkään uimisesta ihan hirveesti ja just se jumppaosasto oli ainakin muinoin to-del-la kivaa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!