10. tammikuuta 2011

Treeniviikko 1/2011

Ajattelin näin uuden vuoden kunniaksi alkaa kirjata blogiin ylös aina maanantaisin, mitä liikuntaa sitä on tullut menneen viikon mittaan harrastettua (vai onko tullut). Itse lueskelen toisten treenipäivityksiä innolla inspiroituen, joten ties vaikka nämä kiinnostaisivat jotakuta muutakin. Varmasti moternimpi tapa pitää urheilupäiväkirjaa olisi liittyä HeiaHeiaan, mutta musta siinä on helposti vähän sellasta ikävää brassailun makua... jotenkin.

Tästä lähtien yritän siis listata joka maanantai edellisen viikon kuntoilut, ja lisäksi linkittää ainakin yhden viikon treenien aikana soineista (hyvistä) biiseistä. Päätin ottaa mukaan listaukseen vain varsinaiset liikunnat, en siis esim. kävelyä paikasta toiseen - jota sitäkin kyllä kertyy sekä tanssikoululle että Motivukselle 20-30 minuuttia suuntaansa. Viikkotavoitteena on sellaset 5-6 treenipäivää.

Sinänsä tämä aloitus osuu nyt kurjaan kohtaan, että tämän kevään tanssimäärä tulee olemaan rutkasti normaalia vähäisempi. Toi akillesjänne on nyt vaan pakko saada kuntoon, jos ylipäätään haluan pystyä tanssimaan vielä joskus. Ja haluan. Uskokaa huviksenne, että sielua särkee vähintään yhtä paljon kuin vasenta jalkaa.

Mutta aloitetaan: tässä siis vuoden ekan viikon huhkinnat! Aika yksitoikkoinen lista heti kättelyssä... Soundtrackina vanha herkkupala keskiviikon pace-tunnin loppuvenyttelystä. :)

Viikko 1/2011
  • ma 3.1. pace 60 min
  • ti 4.1. BodyPump 60 min
  • ke 5.1. pace 60 min
  • to 6.1. BodyPump 60 min
  • pe 7.1. lepo (Tukholmassa)
  • la 8.1. lepo (Tukholmassa)
  • su 9.1. lepo (Tukholmassa)

Otis Redding: The Dock of the Bay

5 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Treenit neljänä päivänä peräkkäin -> hullu. ;DD Ei vaan, hienoahan tuo on, mutta itsellä alkaa yleensä olla kolme päivää peräkkäin tarpeeksi.

Nyt on hirveä hinku salille, kun flunssan takia sinne ei päässyt viime viikolla kuin kerran. Eikä vieläkään alkuviikosta saa mennä. :/ Keskiviikkona aion uskaltautua jotain tekemään. Ei tästä muuten tule mitään. Tosin pitää vain jaksaa antaa ajan parantaa lentsukin, kun kerran näin tiukassa on.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tykkäät lukea treenipäivityksiä ja vähän muutakin asiaan ja sen viereen liittyvää, niin vinkkaisin kurkkaamaan Play the Game -blogia, blogplaythegame@blogspot.com. :)

Olen jo pitkään seuraillut blogasi, mutta en ole tullut kommentoineeksi. Tykkään kovasti elämänmakuisista jutuistasi ja tulen jatkossakin täällä piipahtamaan säännöllisesti. :)

Jenni kirjoitti...

Mulle tulee niiiiiiiin huono omatunto tällaisista postauksista! =)

Mä kun vaan makaan soffalla tai ruokapöydän päällä. Ja sä oot reipas kuin mikä!

Eik me voitais vaan mennä syömään jotain laskiaispullia johonkin? =)

Duussi kirjoitti...

Tincali - itsekin yleensä lepuuttelen mielelläni muutaman treenipäivän jälkeen, mutta nyt vetäisin neljä putkeen kun oli toi Tukholma tulossa. Ja tähtään samaan tällä viikolla Lontoon-reissun takia. :)

Jotenkin mystisesti se treenimotivaatio tuntuu aina kasvavan, kun on kipeänä eikä pääse urheilemaan... sen hingun kun muistais niinä päivinä, kun on terve muttei meinais millään jaksaa lähteä liikkeelle!

Nyymi - kiitos vinkistä, vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta! Ja kiitos kivoista sanoistasi, mukavaa että oot viihtynyt lukijana - saapi kommentoida toistekin :)

Jenni - no VOITAIS! Hyvä. Alkaa hahmottua mitä tehään kun nähään. :D

Ja huspois huonot omattunnot! Oon ehkä manaatiksi reipas, mutta silti manaatti. :)

Jenni kirjoitti...

Jos sää olet manaatti, ni mää oon kyllä laiskiainen! =)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!