11. tammikuuta 2011

Joskus

Joskus se on vaan parasta jättää jumppa väliin - vaikka miten on juuri edellisenä päivänä julkisesti tiedottanut vuoden treenitavoitteistaan - ja jäädä kotiin juomaan kaakaota.


Olin into piukassa menossa alkuillasta joogaamaan, mutta onneksi vilkaisin nettivarausjärjestelmää - tunti olikin jo täynnä. Höh. Olishan sitä voinut mennä vaikka paceen, mutta vedin sellaisen setin just eilen ja huhhuh... jo valmiiksi pieni ja matalakattoinen sali oli niin täynnä innoissaan huhkivia uudenvuodenlupailijoita, että happea ei riittänyt kunnolla edes ekan kierroksen ajaksi. Olin 45 minuutin uurastuksen jälkeen niin lopussa ja hikinen, etten ikinä... tosin osasyyllinen saattoi olla myös ennen tuntia kipeään olkapäähän levittämäni lämpövoide. Tuntui kirjaimellisesti että olin tulessa.

Niin että tänään sitä kaakaota. Jumpata ehtii sit taas huomenna. :)

2 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Määki join eilen pitkästä aikaa illalla kaakaota; samikset ;)
Kylläkin kunnon MotivusMix-revittelyn päälle, joka tänään tuntuu pakaroissakin! "Onneksi" nyt ei sitte ehikään reenaamaan enää ennen viikonloppua, saa kankut (ja muutki paikat) olla rauhassa.

Oot ihana!

Duussi kirjoitti...

Monsteri - kaakao naisen tiellä pitää! :)
Itse asiassa en ollut tosi pitkään aikaan keittänyt kaakaota, kauhea vääryys kun se on sentään tossa blogin kuvauksessakin mainittu.

Motivus Mixit on kyllä kivoja - etenkin Marikan tunnit sillon joskus oli huippuja, kun se oli lähempänä tanssia kuin jumppaa. Marika vetää sitä tässä keväänkin aikataulussa, mutta kaikenlainen hypeskely on nyt tauolla ton jalan takia...

Ihana oot ite pupu! Koskahan me ens kerran nähtäis?

Lähetä kommentti

Sano sää kans!