6. tammikuuta 2011

Silver white winters that melt into springs, these are a few of my favourite things

Meneekin aika lailla reissailun merkeissä tämä tammikuu. Ens viikolla Lontooseen - ja tänään Tukholmaan! Oho! Tai siis åhå!

Kävin viimeksi Stokiksessa kesällä, mukavasti viikon sisään kaksi kertaa. Ensin piipahdettiin isin kanssa perinteisellä vuosittaisella isä-tytär-retkellä, ja heti perään hepun kanssa moikkaamassa Söderissä (vai Söderillä?) asuvaa ystävää. Nyt tuo ystävä on saanut luokseen myös kauniimman puoliskonsa (sori vaan Mikko) ja kaksi kissaa, joten on aika käydä tervehtimässä koko Tukholman-komiteaa.

Lämpöasteita vain on nyt sellaset 30 vähemmän kuin viime kerralla... voi ihana kesä ja helle! Pääsi muutama syvä huokaus näitä puolen vuoden takaisia aurinkoisia Tukholma-kuvia katsellessa - tässä teillekin huokailtavaa, olkaa hyvät! Pitkästä aikaa enemmän kuvia omastakin naamasta, jostain syystä tuo kesäversio näyttää vähän kivemmalta kuin tämänhetkinen talvenkalpea kummitus... :)

4 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Kade, kade, kade... :D Ihanaa Lontoon reissua!

Minäkin olen haaveillut taas ulkomaanmatkasta, mutta saas nähdä nyt mihin tie veisi. Todennäköisesti reissu siirtyy kuitenkin keväälle/kesälle. Emme edes ole päättäneet kohdetta. Tukholman risteilykin kiinnostaisi, kun täältä on lähdössä keväällä porukkaa sinne.

Duussi kirjoitti...

Tincali - kiitos, eiköhän siitä(kin) reissusta ihana saada tehtyä! :) Vähän höntti fiilis tosin, kun on vielä viikonlopun jäljiltä Tukholman tunnelmissa, mutta pitäis jo alkaa vähitellen virittäytyä Lontoon meininkeihin.

Toivottavasti tekin pääsette matkaan! Tukholma on kyllä ihana, vaikka onkin niin tuossa lähellä ettei (ainakaan itselleni enää kaikkien reissujen jälkeen) tule siitä sellasta varsinaista ulkomaanmatkafiilistä.

juronjaure kirjoitti...

moi serkkusein! muistin yhtäkkiä tänään että joskus ikivanhassa sähköpostiviestissä mainitsit tän blogin ja mun oli pakko ettiä se sähköposti. onneksi oli tallella! :) kiva lueskella täältä mitä siellä turkusessa tapahtuu :)

Duussi kirjoitti...

Juronjaure - jee muru! Kiva kun kävit, tuu toistekki! Klikkasin sut suosikkeihin Blogilistalla, kirjotathan sitten paljonpaljon juttuja Ausseista :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!