5. tammikuuta 2011

Bongaa bloggari

Kohtasin tänään kaksi blogia kirjoittavaa nuorta naista. Lyhyempi kohtaamisista tapahtui liikennevaloissa, joissa yhtä lempiblogeistani emännöivä Eeva käveli vastaan. Olisin varmaan sanonut jotain ömmöö sullon tosi ihana blogi, jos a) tilanne ei olisi tapahtunut kirjaimellisesti keskellä Kauppiaskatua, b) mulla ei olis ollut kuulokkeet korvissa pauhaamassa ja c) soijakaakaopilli suussa. Eihän siitä mitään olis tullut. Seuraavaa kertaa odotellessa siis.

(Ja nyt Eeva tietysti löytää tänne linkityksen kautta ja tulee kertomaan, ettei ollut tänään lähelläkään Kauppiaskatua.)

Se pidempi tämän päivän kohtaamisista tapahtui Blankossa, jossa lounastin (mmmm lammasmureke) Nuoren Naisen kanssa. Siis miten voi jonkun ihmisen seura tehdä niin hyvää! Kun tuntuu siltä, että on ihan oma itsensä ja voi puhua mistä vaan. Onnista ja peloista. Nähdään ihan surkkian harvoin, kun tälleen Oulun ja Turun välillä ei juuri käydä tosta vaan kaffella. Silti lämmittää mieltä tietää, että omassa elämässä on olemassa semmoisia naisia. Onneks on nämä nykyajan ihmeet, blogit ja Facebook! :)

Jos pitäisi valita vain yksi bloggaamisen paras puoli, se olisi ehdottomasti ne ihanat ihmiset, joita olen tämän hassun harrastuksen kautta tavannut. Harmillista on vain se, etten oikein ole päässyt tutustumaan muihin turkulaisiin bloggaajiin... on täällä Turussakin käsittääkseni järjestetty jonkinlaisia blogimiittejä, mutta kun ei oo kutsuttu ni ei sitte! (marthyyr)

Hanstun kanssa ehdittiin parantaa maailmaa kasvotusten vain pari kertaa ennen kuin kaunokainen muutti Helsinkiin, itse asiassa jo opiskeluvuosilta ja yhteiseltä Disneyland-kesältä tuttu Fifi asuu suurimman osan vuodesta Ranskassa, ja Oolan kanssa ei muuten vaan ikinä edes törmätä missään (mitä sanot Oola, pitäiskö korjata asia?). Sitten on tietysti vielä Jenni, jonka kanssa tapaaminen on vasta ehdotuksen hyväksymisen asteella... vähänniinku sokkotreffit ehkä tiedossa! :D

Niin joo, näin mä tietysti vielä kolmannenkin bloggarin tänään. Itseni peilissä. Sen tyypin kanssa onkin ollut viime päivinä vähän ihmettelemistä... tärkeät puntaroinnit tässä käynnissä. Kerron joskus. Nyt en ehdi kun pitää laittaa pyykit kuivumaan.

6 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Mutta oi! Mä olen hyväksynyt sun ehdotuksen! =)

Haje mut facebookista, Leppänen on sukunimi (samannimisiä tyttöjä on varppina siellä pilvin pimein, mutta kuva on sama kuin blogissa, tunnistanet).

Tai laita mul mailia: leppanen.jennimaria@gmail.com

Oisin mää voinu puhelinnumeronikin tähän laittaa, mutta eihän sitä koskaan tiiä millaisia hulluja täällä internetzionessa liikkuu. =)

Hanstu kirjoitti...

Awww... On kyllä suuri harmistus, että tavattiin juuri ennen meijän muuttoa. Usko huviksesi, oon puhunu susta lempeitä lähiaikoina :) (Great minds think alike, u know...) Musta se on vaan niin ihanaa ja outoa, että sitä voi tällasta kautta törmätä ihmisiin, jotka jostain kumman syystä tuntuu tutuilta jo ekalla kerralla...

Mua muuten kiinnostais kovasti tietää, mitä blogeja luet. Haluisitko joskus jakaa listaa? Joskus linkkailit ulkomaanblogisteja ja ne oli ihania... Luulen et sulta löytyis helmiä listalta :)

Oola kirjoitti...

Haha, kyllä me ollaan törmätty useastikin! Aina vain tajuan et Se olit Sä, kun olet jo vilahtanut ohitse! Turku-miiteistä en itekään ole kuullut, mutta sellaiseen mielelläni suuntaisin, jos kutsu tulisi. Vuosia sitten oli ideana järkätä keväälle blogimiitti, mutta jäi sitten kaiken kiireisen ja arkisen keskellä! Turussa kun on kuitenkin todella paljon aktiivisia, ihastuttavan oloisia ja mielenkiintoisia bloggareita!

Ja juu, voishan sitä kyllä törmätä! Mullakin kaikki (bloggarit/tutut/kylänmiehet) ovat muuttaneet hesaan/tampereelle/saksaan. Muuttoliikennettä ei voi estää!

-O

Nuori Nainen kirjoitti...

Voi Duussi! Nyt vasta kävin täällä, kun tämä lomahärdellishöw on pitänyt kaukana blogosfääristä tähän asti.

Itsepäs olet ihana! Erottuamme selitin vaikka kuinka monta kertaa (ja vaikka kuinka kauan) Tyypille, miten ihana olet ja miten helppoa kaikesta on jutella kanssasi.

Jäin miettimään, miten ihmeellistä se on, että löytää ihmisen, jonka kanssa tuntuu heti siltä, kuin olisi tuntenut aina.

On tämä sääli, että asutaan niin kaukana. Onni on blogi ja feisbuuk, vaikka vielä suurempi onni olisi lyhyt välimatka :)

Fifi kirjoitti...

Kieltämättä on tylsää, että nähdään kerran tai kaksi vuodessa. Helmikuun viimeisellä viikolla olen taas tulossa, joten jos suinkin ennätät, änkeän kernaasti lounasseuraksi! :) Palataan asiaan!

Eeva kirjoitti...

Hohohoo, kyllä taisin olla 5. päivä Kauppiaskadulla, etten jopa ollut Kinopalatsiin menossa :)

Ens kerralla tuu moikkaamaan, tunnistan kyllä nimimerkin perusteella :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!