27. joulukuuta 2010

You might laugh, you might frown, walkin' round London town

Maiskuttelen täällä tämmösiä englantilaisia toffeekarkkeja


enkä meinaa malttaa pysyä leggingseissäni, nimittäin varattiin eilen reissu Lontooseen! Ei ens mutta sit viikolla ollaan jo siellä! Melkein viisi päivää toffeeta, teetä, kaljaa, tammialeja ja muuta kivaa!

Heppu ei ole käynyt Lontoossa ikinä ennen, enkä itsekään kuin kerran joskus 90-luvun alussa. En muista kaupungista juuri muuta kuin sen, että Big Ben näytti valtavan isolta metrotunnelista noustessa, Oopperan kummitus -musikaali oli vaikuttava ja tofu maistui hassulta. Nyt pääsen keräämään uusia muistoja hepun kanssa - ja liput Oopperan kummituksen jatko-osaan on tietysti jo varattu!

Vinkkejä kokeneilta Lontoon-matkaajilta otetaan vastaan enemmän kuin mieluusti. Kahvilat, pubit, putiikit, tavaratalot, ravintolat, nähtävyydet - kaikki kelpaa! Heppu-keikari odottaa eniten kierrosta Savile Row'n miestenvaatehtimoissa, omat päällimmäiset haaveeni kohdistuvat iltapäiväteekupposiin ja lompakon tyhjentämiseen All Saintsin kassalle.

Oho, söin jo kaikki toffeet. Reissutunnelmiin virittelyä saa siis jatkaa Lily. :)

Lily Allen: LDN

4 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Heti kun näin tämän, niin tuli mieleen mistä sinä pitäisit ihan varmasti. Kävin Lontoossa katsomassa vuonna 2004 Fame-musikaalin. Oli silloin pyörinyt jo samaisessa teatterissa vuosikausia, mutta ei enää ilmeisesti. Yleisöä oli arki-iltanakin tupa täynnä, ja kaikilla aivan hulvaton meno. Tanssia, laulua ja huippua fiilistä. Ja yleisö tietenkin jammas messissä eikä vaan istuskellut. Aivan mahtava kokemus näin tämmöisen ei koskaan tanssia harrastaneen mielestä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa seuraa... kyseisessä Aldwych Theatressa on meneillään parhaillaan Dirty Dancing. Varmaan sekin olisi aika huikea kokemus!

Anonyymi kirjoitti...

Leijonakuningas on aivan huikaiseva Lontoossa. Parempi kuin NYCissä, molemmissa kaupungeissa kun olen sen käynyt katsomassa :) Lisäksi suosittelen ehdottomasti käymistä Camdentownissa ja museoista hauskin ja mielenkiintoisin on mielestäni Natural History Museum. Pakollinen käynti Harrodsilla on myös tehtävä ja ainakin kerran kannattaa kävellä Oxford Streetin päästä päähän :D lisäksi jos innostusta puistoista yms. Hyde Park on kiva paikka. Metroa kannattaa käyttää! kätevin väline ikinä :D Lisäksi illalla kannattaa kävellä London Eyen alueella sillä valaistus on upea!

Ilona A. kirjoitti...

Odotan jo sun matkakokemuksia ja suosituksia, koska mä en Hepun tapaan ole ikinä käynyt Lontoossa (enkä kyllä muuallakaan UK:ssa), mutta nyt on sata Euroopan-matkaa suunnitteilla, kun Haagista on niin lyhyt matka kaikkialle. Ensimmäisinä listalla tietysti Pariisi ja Lontoo :) Ihanaa reissua!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!