30. toukokuuta 2011

Treeniviikko 21/2011

Hei taas Helsingistä! Vaikka tietokone sijaitseekin vieraalla pöydällä, kaava on vanha tuttu: maanantai tarkoittaa tänäänkin edellisen viikon liikuntapöräytysten tarkastelua. Listalla tällä kertaa niin paljon uintia kuin työnteolta ehti - ja vähän tanssia. :)

Pidettiin tiistaina isin kanssa kesän toinen aamu-uimakoulu. Yhden hengityksen rintauinti sujuu jo varsin hyvällä tatsilla! Tosin kaipaisin vähän vinkkejä nopeampaan etenemiseen, että johtuuko hidas vauhtini vain huonosta lihasvoimasta vai esim. väärästä potkutekniikasta. Ainakin isin mukaan uin nätisti suorassa linjassa - pelkäsin, että olen tietämättäni jotenkin kiemuralla, siellä pinnan alla kun näkee mitä ihmeellisimpiä sammakkovänkyröitä...

Harjoiteltiin tiistaina kahden hengityksen rintatekniikkaa, eipä tahtonut ihan vielä sujua mutta pikkuhiljaa. Avainsana: kärsivällisyys. Joka altaanvälissä kun kokeilee muutaman kerran tuota hengityksen pidätystä, niin eiköhän se sieltä ala vähitellen löytyä. Tavoite on hiffata homma siihen mennessä kun isi palaa Japanin-reissultaan, jotta päästäis sitten taas seuraavassa uimakoulussa etenemään.

Torstaina oli tanssikoulun kevätnäytös, jossa en tietenkään vaivaismummona ollut mukana varsinaisissa biiseissä, vaan vain kisaesityksessä. Olipa mielettömän hauskaa päästä vetämään tuo jo rakkaaksi muodostunut nykäri pari kertaa Logomon hienolla lavalla! Viimeisen kerran biisin alkaessa tuli kylmät väreet ihan siitä, että tässä tää nyt oli...! Takana paljon ihanampi tanssikevät kuin näin rampana olisin voinut edes kuvitella.

Saatiin taas tosi hyvää palautetta katsojilta. Vangitseva ja ehyt kokonaisuus, tunnelma nousi iholle... Hyvä niin, se riittää mulle. Kisamenestys ei ole tässä kohtaa tärkeintä (vaikka tietysti sekin olis kelvannut, hehe) vaan se, että meillä oli kivaa rakentaa ja tanssia tuota biisiä yhdessä tyttöjen kanssa. Ja sainpa mielettömän yllätyksen vielä illan päätteeksi, kun ihanat joukkuekaverit ojensivat mulle juhlallisesti kortin ja punkkupullon kiitokseksi ryhmänjohtajuudesta ja pääkoreografiudesta. Menin ihan sanattomaksi, kun emmää... kun yhdessähän me... :)

Ja sitten kävi tossa viikonloppuna niin, että koko meidän tanssikoulun kisajoukkueista päävastuussa oleva ystävä kysyi, haluaisinko tehdä ihan oman nykäripienryhmän ensi kevään SM-kisoihin. Ai haluaisinko! No totta vie! Mieletöntä!

Mutkun en tiedä osaanko. Kun enhän mä tuotakaan tehnyt itse. Siinä on paljon matskua meidän alkuperäiseltä koreografilta (joka siis feidasi alkukeväästä projektista pois), paljon yhdessä keksittyä, ideoita treenejä katsoneilta kavereilta... mä vaan lähinnä pidin palettia kasassa. Muut tahtovat antaa mulle tuosta enemmän krediittiä kuin osaisin itse ottaa. Mutta saakeli, jos vaan joku haluaa mun joukkueeseen tulla niin teen biisin enemmän kuin mielelläni. Yks musaidis mulla onkin jo hihassa - eikä muuten oo Take Thatia!

Soundtrack-videon sijaan laitankin tällä kertaa esiin, no tietysti, tuon meidän nykärin. Kisoista kuvattua videota en ole vielä saanut, tämä versio on viime torstailta Logomosta. Alku on tosi pimeä, mutta helpottaa hetken päästä! Ja jos kiinnostaa, niin mä olen ihan alussa reunimmainen oikealta. :)

Viikko 21/2011
  • ma 23.5. lepo
  • ti 24.5. uimakoulu + uinti 50 min
  • ke 25.5. uinti 30 min
  • to 26.5. uinti 30 min + näytös lämppäilyineen yhteensä ehkä 60 min
  • pe 27.5. uinti 40 min
  • la 28.5. lepo (Helsingissä)
  • su 29.5. lepo (Helsingissä)

Dance Studio Funky: I have to

2 sanoo jotain:

aisha kirjoitti...

Toi on kyllä hieno! Mä ainakin haluaisin tanssimaan mukaan sun ryhmään, jos asuisin Turussa. :) Voithan sä jatkaa sittenkin samalla linjalla, että kehitetään koreografiaa yhdessä koko porukan kanssa; ei sitä alusta loppuun tarvi itse pääkoreografinakaan tehdä.

Duussi kirjoitti...

Aisha - kiitos! Ja hihii, yks tanssija jo plakkarissa, oisit kyllä tervetullut auditioniin :D

Joo toivonkin kyllä, että saan mukaan sellaiset tanssijat, joilta löytyy ideoita ja vinkkejä. En varmastikaan selviydy haasteesta ihan ilman apua, mutta onneks voi aina konsultoida kokeneempia koreografikavereita... :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!