31. toukokuuta 2011

Hajahuomioita Haagasta

Oi mikä ihana kesäpäivä! Kyllä kelpasi tänään istua kavereiden kanssa Espan nurtsilla syömässä Ben & Jerrysiä, kun aurinko lämmitti. Oli oikeesti niin kuuma että tarkeni pelkässä topissa, nahkatakki sai keikkua kyynärvarrella. Huomenna lisää samaa lämpöä yes please!


Jos olisin ollut fiksu freelancer, olisin järkännyt asiani niin, että en olisi joutunut paahtamaan täällä kissavahtiviikollani niin hulluna töitä kuin nyt joudun. Haluan kuitenkin ehtiä nähdä mahdollisimman paljon ystäviäkin, joten käännösten kanssa menee sit yötä myöten. Kisuillekin kurjaa, kun yks nakottaa vaan tietokoneen ääressä luurit päässä.


Onko Aleksanterinkadun Selectedin myyjille jo annettu joku vuosisadan asiakaspalvelupalkinto? Jos ei ole, niin pitäis antaa. Järjestään jokainen siellä tekee työnsä ihan mahtavasti. Suomessa harvoin saa noin luontevan reipasta ja iloista (vaikka tietysti myyntitavoitteellista) palvelua ilman, että se tuntuisi tyrkytykseltä. Todellinen ihme, että suoriuduin liikkeestä tänään ulos tyhjin käsin.


Must on kauheen huvittavia sellaset blogit, joissa bloggaaja asettelee itsensä aina valokuvaan ihan samalla tavalla. Toki kaikilla varmasti on ne omat parhaat kuvakulmansa ja edustavimmat ilmeensä, mutta aika tylsäksi käy jos aina on samalla lailla vieno hymy hiukan sivusta kuvattuna. Siitä tulee sellanen olo, että etkö sää koskaan vaikka naura? Itsehän arvostan enempi illistelyä.


Nyt aivot kekoon hajahuomioiden jäljiltä, teetä mukiin, huokaus ja takaisin töiden kimppuun. Onneksi enää kolme yötä niin heppu tulee tänne panemaan (no pun intended) mun päivärytmin taas normaaliin järjestykseen. :)

4 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän eksoottinen look!

Mun mielestä surullisinta on se kun jotkut yleensä hyvin ylipainoiset naiset suosii vain sitä "fat girl anglea" (kts. http://ohinternet.com/Fat_Girl_Angle_Shot ). Tavallaan ymmärrän tietysti sen, että jokainen haluaa esiintyä parhaimmillaan, mutta esim. deittimaailmassa ei ainakaan kannata omia "vikojaan" piilotella kovin kauaa - tapaamisessa ne kuitenkin selviää.

Sitten joskus ärsyttää sellaiset tahallisen hämärät ja sotketut kuvat, joista ei oikeasti näe yhtään sitä millainen ihminen on. Miksi edes laittaa kuva, jos se on sellainen? "Kumma" kyllä samat ihmiset saa kyllä ihan teräviä hyvälaatuisia kuvia aikaan lemmikeistä yms.. Itsestä vaan ei..

Nämä sun kuvat ovat oikeasti mahtavia. Olet mieleenpainuvan näköinen. (Tarkoitus muuten ei sitten ollut ilkeillä lihaville ihmisille tai muillekaan.)

hanska kirjoitti...

kävitkö tanssahtelemassa lauantaina? mulla tuli hiki ihan muista syistä - kuka on keksiny että vauvojen pitää olla niin kuumia? sama ku 4 kg lämpöpatteria olis pitäny sylissä. tai jotain kuumavesipulloa. kai se käy treenistä sekin. staattista käsivarsireeniä niin kauan ku pappi jaarittelee.

kisuille terkkuja <3 musta monsteri olis ihan hyvin voinu jättää ne tänne tossa keväällä kun kävivät kylässä :) ne sopi niin hyvin mun sisustukseenkin :)

Ilona kirjoitti...

Kauniita kuvia! Ja ihana tapetti (?) tuossa takana.

Anonyymi kirjoitti...

Minua huvittaa, kun nykyään kukaan ei uskalla käyttää sanaa "panna". Kaikki pistetään tai laitetaan merkille, kun ei uskalleta panna!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!