4. heinäkuuta 2011

Treeniviikko 26/2011

Hahahahahaha! Vai vielä treeniviikko. Tää nuhapää ei liikkunut viime viikolla yhtään. Siis ei yhen yhen yhtään. :)

Mutta kun kerran olen päättänyt kirjailla muistiin edellisen viikon urheilut aina maanantaisin, kirjoitellaan nyt muutama sana vaikka sitten tämänhetkisestä toipilastilanteesta.

Muutama = kuusi sanaa:
mulla menee kaikki rahat tähän sairastamiseen.

Osteopaatti, jäsenkorjaaja-hieroja, kiropraktikko, toinen jäsenkorjaaja-hieroja... halvimmillaan kaksi tuntia 50 rahaa, kalleimmillaan puoli tuntia 60 rahaa. Hoitokertoja on ollut tuolta toukokuulta alkaen jo aika monta, edessä toivottavasti vähän vähemmän.

Ja kun diagnoosistakaan ei ole täyttä varmuutta. Perjantaina kiropraktikko latasi, että ei se olekaan piriformislihas joka on jumissa, vaan keskimmäinen pakaralihas painaa iskiashermoa. Ahaa. Tänään jäsenkorjaaja arveli, että voihan ne olla molemmatkin (taisin vähän huutaa molempia painettaessa). Eikä kenelläkään mitään tietoa, mistä ihmeestä tää kipuilu on saattanut alkaa. Kun kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Perjantaina kiropraktikko sanoi, että kyllä nää korjataan. Ja tänään jäsenkorjaaja, että loistavaa, alkaahan nää aueta. Tänään on ollut sikäli hyvä päivä, että pääsin aamulla uimaan puolentoista viikon tauon jälkeen - musta tuntui kuin olisin lentänyt, altaassa ei sattunut mihinkään. Ja esimerkiksi juuri nyt ei satu. Ihmeellinen tunne! Tämänpäiväinen hoitaja oli kyllä aikamoinen ihmemies: paineli ja väänteli mun lihasparkoja jalkapohjista lapaluihin asti kahden tunnin ajan, ja olis jatkanutkin vielä, jos ei olis tullut seuraavaa asiakasta. En ole kenenkään käsittelyssä vielä niin paljon karjunut, mutta silti tuntui että se teki vain hyvää.

Ehkä tästä vielä noustaan? Totaalisen peeaana tosin, mutta noustaan. Kun en tämän kesän reissuja nyt enää ala perua, on jätettävä ulkomailla shoppailut väliin ja kotonakin törsäilyt minimiin - mutta ihan sama, jos tulen kuntoon. Jos rahalla pääsee, niin vähällä pääsee.

Liikkumattoman viikon soundtrackilla laulaa Robbie, tästä biisistä saa virtaa. Saakeli, mua ei pysäytä mikään, koska (uskomatonta että saan sanoa näin) MÄ NÄEN TAKE THATIN ENS VIIKOLLA!

Viikko 26/2011

ma 27.6. - su 3.7. lepo (kipeänä)


Robbie Williams: Let Love Be Your Energy
(live @ Knebworth 2003)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!