5. heinäkuuta 2011

Because you're mine

Ja mitähän sitä tuli just eilen sanottua siitä törsäilystä...


Mut heppu maksoi! :D Cavapiccolo herran kesänlomanalkajaisten kunniaksi uudessa Rantakertussa. Sarjassamme maanantai ei ole synonyymi tylsälle. Tuntui ihan kuin olis itekin ollut lomalla jo!

Nyt ei tosin enää tunnu, kun jätin hepun onnellisesti uinumaan ja rymistelin hiippailin itse keittiöön aloittamaan työpäivää. Huomiseen iltaan kun jaksan, sit lähdetään isin kanssa pikareissulle Tukholmaan! :) Perjantaina kotiin palattua odottaa vielä yksi työpäivä, ja sitten meitsikin jää pariksi viikoksi lomalle. Vaikka tuntuu, että freelancerilla ei olisi edes lupaa pitää kesälomaa... eikä se toki taloudellisesti missään mielessä järkevää olekaan. Kun kukaan ei maksa esmes minkään valtakunnan lomarahoja, ja eläkevakuutukset sun muut pakolliset on hoidettava joka tapauksessa. Mut kuulkaa, ihminen pimahtaa jos ei saa vähän vapaata välillä. Rahaa saa helpommin lisää kuin jaksamista.

Heppu nappasi musta eilen iltakävelyllä aifounilla kuvan. En tajua, miten te muotibloggarit sen teette: a) jaksatte poseerata kameralle ihan vain vaatteita esitelläksenne, b) saatte suostuteltua jonkun (lue: poikaystävänne) ottamaan itsestänne enemmän kuin yhden kuvan. Täällä on sekä aa että bee työn ja tuskan takana! Onneks Duussila ei oo muotiblogi. :)


Neuletakki: Nümph, teepaita: Björkvin, farkut: Nudie, tossut: Converse, huono kuvanlaatu: yes please, meikitön naama: kesä, hönö ilme: ks. ylempi kuva. :D

2 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Mää oon miettinyt ihan samaa! Siis sitä et miten joku jaksaa a) poseerata kuvissa joka päivä esitelläkseen vaatteitaan ja b) eikö niistä tunnu ko. touhu vähän hölmöltä ja c) kuka niille jaksaa niitä kuvia aina räpsiä ja eikö niistä tunnu se touhu vähän hölmöltä.

Mut kukin tyylillään. Kyllä mä silti kattelen blogeista mieluummin kuvia joissa on jokin (muukin) juttu kuin se et "hei, kattokaa, ostin uuden paidan/topin/hameen tms."

Tiinu kirjoitti...

Hei täällä kans yks liittyy tähän keskusteluun ja päivittelyyn! Mä en siis tajuu... Miten joku jaksaa/kehtaa/viitsii? Kuka jaksaa ottaa ne kuvat? JA miten jollain riittää niin paljon vaatteita ja asukokonaisuuksia joita esitellä. Tiinu on puhunut. :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!