3. heinäkuuta 2011

Aaa kesän lapsi kun oon! Aaa hissukka luonteeni on!

Vaikka lähtökohta heinäkuiseen viikonloppuun olisikin se, että kalenteri ratkeilee liitoksistaan dediksiä ja lomanaluskiireitä, invalidina ei voi lähteä hepun matkaan Savon suuntaan kamujen tontille mökinrakennustalkoisiin eikä flunssan sotkeman työaikataulun orjana myöskään Helsinkiin lukiokavereiden tuplakolmekymppisille, onpa vaan kiva huomata että viikonloppuun mahtuu silti yksinäisen näppiksen paukuttamisen lisäksi aika paljon myös kivoja ajatuksia ja hetkiä ja ihmisiä. Esimerkiksi:

Perjantaina yks piccolokokoinen pullo skumppajuomaa jokilaivan paahteisella yläkannella ystävien kanssa. Olishan se tietysti kiva olla sellaisessa kondiksessa, että kavereille tulis edes mieleen pyytää mua mukaan pelaamaan rantalentistä - mutta kun en ole, niin ihanaa kuitenkin nähdä edes noin vähemmän urheilullisissa merkeissä.


Yöllä pihalla vipeltänyt pupu. Tai mikään pupu, tommonen kunnon jäneksenmötkäle se oli. Tänään naapurin pikkutytöt ulkoiluttivat kahta kilpikonnaa tossa mun ikkunan alla, mutta niistä en edes yrittänyt ottaa kuvia, kun oli niin paljon muksuja ympärillä.

Lauantainen sushi-ilta tyttöjen kanssa. Itse jättäydyin tällä kertaa nuhatoipilaana rullien rakentelusta sivuun, mutta söin sitäkin paremmalla halulla. Vitsit miten voi ruoka olla niin hyvää! Ja raparperipiirakka! Ihanaa iloista seuraa, pari sidukkaa ja ajoissa petiin = täydellinen välinollaus duuniviikonlopun keskellä.


Montamonta teekupillista. Alan olla siinä pisteessä tän sairastelun kanssa, että olen valmis kokeilemaan mitä tahansa, joka voisi tehdä ihmisrauniosta jälleen iloisen hypeksijän. Teetä nyt kittaan joka tapauksessa (kyllä, helteelläkin), joten miksipä en hakisi uutta puhtia siitäkin.

Työpisteen siirto parvekkeelle, mintunvihreä(!!!) tommonen lyhkänen tuubitoppi (meitsiltä ette saa mahakuvia, sitä ei parane esitellä kuin tolleen vähäsen parvekkeella naapureille) ja kookokselta tuoksuva aurinkorasva. Kunnes päälle rämähti kreisi ukkosshow ja tuli kiire roudata kamppeet sisälle - ja nyt taas paistaa kaunis ilta-aurinko. Se on kesällä semmosta. :)

1 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

hah! juuri pääsit sanomasta ettei vihreä vaan ole sun juttu :D

oon kade parvekkeesta. varsinkin näin kesällä kun läppärin akku ei anna periksi mennä pihakeinuun töihin ja sisällä on niin kurja istua kun aurinko paistaa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!