13. kesäkuuta 2011

Treeniviikko 23/2011

Hoo, takana jo vuoden kahdeskymmeneskolmas viikko epäurheilullista elämää. Just viime viikolla tuli taas mietittyä aika paljon tätä koko kuviota, kun olis ollut kesän eka torstai-illan lyrical-tunti ja lauantaina tanssikamut lähti viikonloppureissulle Jyväskylään treenaamaan, että nii... koskahan mä taas pääsisin mukaan kaikkeen tommoseen kivaan? No, ainakin tää sairasteluvaihe (oon päättänyt, että tää on vaihe eikä ikuista) opettaa entistä paremmin iloitsemaan pienestä - kuten siitä, että pystyn ylipäätään harrastamaan jotain liikuntaa edes vedessä.

Tosin uimiseksi noita paria Samppalinnassa viime viikolla vietettyä kolmevarttista ei ehkä ihan voi sanoa... Siinä järjettömässä helleruuhkassa ainoa mahdollinen etenemistekniikka oli välikelluva kiemurasammakko. Pitäis se krooli opetella ihan noita hellepäiviä varten, sen liikeradat kun vievät rintauintia vähemmän tilaa, niin vois vaikka välttyä isommilta osumilta pinnan alla. Kylläpä oli vertailun vuoksi tänään ihan luksusta, kun sain kokonaisen radan ihan itselleni! Missähän ne kaikki uimarit tänä harmaana sadeaamuna oli? ;)

Perjantain kohdalla lukeekin sitten ihan uusi laji: vesijuoksu! Käytiin ystävän kanssa molemmat ekaa kertaa kokeilemassa, ja hauskaa oli. Uimavalvoja opasti alkuun juoksuvyön asentamisen ja antoi tekniikkavinkkejä, ja sitten vaan altaaseen köpöttelemään. Olipa meinaan mahottoman hidasta touhua! Mutta hyvin sai tuntumaan, etenkin kun kokeili vähän erilaisia askellusversioita. Myös niskaa tuli treenattua, kun tsekkailtiin yhen uimahyppääjäpoitsun leiskautuksia... :D On niillä vesiurheilijoilla vaan upeet kropat, ei käy kieltäminen.

Koska uidessa ei niin tule tota musaa kuunneltua, valitsen viikon soundtrackille tällä kertaa biisin, jonka soidessa lauantaina Kaarinassa festareilla käännyttiin hepun kanssa katsomaan toisiamme yhtä aikaa. "Siis tää kertoo niin musta!!1" :D Vielä kerran minäkin tanssia saan ja silloin pyörii alla maa. Nii.

Viikko 23/2011
  • ma 6.6. lepo (Helsingissä)
  • ti 7.6. lepo (Helsingissä)
  • ke 8.6. uinti 45 min
  • to 9.6. uinti 45 min
  • pe 10.6. vesijuoksu 45 min(?) + uinti 15 min
  • la 11.6. lepo
  • su 12.6. lepo

Kaija Koo: Seinäruusu

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!