12. kesäkuuta 2011

I know you'll always be the only boy who wanted me the way that I am

Tekstari äidiltä lauantaina 11.6. neljän jälkeen:

Hauskaa festaria, vaikka en millään ilveellä käsitä mitä te siellä teette :)

No höh - mää ja heppu taas ei millään ilveellä käsitetty, miksi äiti ei käsittänyt, miksi me haluttiin lähteä helteisenä lauantaipäivänä muiden keski-ikäisten kanssa Kaarinaan meren rannalle diggailemaan kasarirokkia. :D

Hyvä että lähettiin, oli meinaan kivaa! Kaupan päälle sai myös tuntea itsensä nuoreksi, kun oltiin näin kolmekymppisinä junioripäässä festarikansan ikähaarukkaa. Mainio pikkufestari tuo Saaristo Open: yksi lava jolla kuusi bändiä päivässä, roudaustauolla DJ villitsemässä kansaa kesähiteillä Coco Jamboosta Pieniin häihin, ei tuskallisen pitkiä jonoja missään, iso anniskelualue joka toimi suorana jatkokatsomona lavanedustalle.

Todistettiin sieltä terden puolelta, miten Kaija Koo, Poets of the Fall ja Popeda villitsivät yleisöä - ei voi mitään, mutta jos joku renkutus on festaribiisinä yli muiden niin Pitkä kuuma kesä. Siellä kuulkaa väki tanssi ja lauloi paahtavan auringon alla niin että talvi ja toimistotyöt unohtuivat jonnekin täysin ulottumattomiin. :)

Me nyt kuitenkin suunnistettiin paikalle lähinnä ulkomaanvieraiden Bonnie Tylerin ja Europen perässä. Etenkin Bonnien älppärit on olleet kotona kovassa soitossa, kun digataan molemmat Jim Steinmanin teatterirokista, mutta kyllä Europekin toimi ihan pätevänä vetonaulana. Määhän menin ihan onnen pipanoille, kun Rock the Nightin alkutahdit kajahtivat ilmoille pimenevässä kesäillassa! Joey Tempestille on ehkä tullut tässä välissä ikää lisää se kakskytviis vuotta, eivätkä vaaleat kiharat hiukset olleet enää niin vaaleat eivätkä kiharat, mutta siellä se vaan poukkoili sutjakoine farkkupyllyineen menemään niin että tämä monivammainen 29-vuotias saattoi vain katsoa kateellisena moista vetreyttä. :D Bonnie Tylerin raspiäänestä sen sijaan vuodet kuuluivat paremmin, mutta onhan se sellanen rokkitäti että alta pois.

Pari videota eiliseltä, olkapäät hyvät! Europe katottiin niin läheltä kajaritornia, että tuossa tahtoo bassot jyrätä laulun yli, pahoittelut siis soundeista.

Bonnie Tyler: Total Eclipse of the Heart

Europe: Carrie

2 sanoo jotain:

Kirsi kirjoitti...

Se on ihan hassua..ei Bonnie Tylerin kaltaisten kuuluisi vanheta vaan pysyä samana kuin meikäläisen teinivuosina :D

Duussi kirjoitti...

Kirsi - no niinpä! :D Bonnie itsekin ihmetteli lavalla ikääntymistään, kun täytti juuri muutama päivä sitten 60.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!