14. huhtikuuta 2011

Walk in the room everybody like damn, she can do damage by herself

Sain Åbolove-blogin Soilalta neloskuvahaasteen:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Työtä käskettyä! :)


Kuva on napattu aika tarkalleen kaksi vuotta sitten Sigyn-salin bäkkärillä. Kaksi armasta tanssiystävääni tässä valmistautuu Funkyn kevätnäytökseen, se on aina tommosta ripsien liimailua lämppäilyä venyttelyä jännäilyä puuterointia hakaneulailua ompelua hekottelua kertailua sähläystä panikointia. Pitkä näytöspäivä päättyy yleensä siihen, että istahdetaan isolla porukalla ravintolapöydän ääreen juomaan, syömään, juomaan, nauramaan ja juomaan. Ja sit mennään ehkä vähän tanssaamaan, ihan kuin ei oltais päivän aikana saatu tarpeeks sitä tehdä. :)

Tänä keväänä en sattuneesta (pun intended) syystä ole mukana lavalla, mutta aion tietysti mennä jelppimään ja kannustamaan kamuja koko näytöspäiväksi - mutten tällä kertaa suinkaan Sigyn-saliin, vaan kulttuuripääkaupunkivuoden ylpeyteen Logomoon! Vitsit siitä tulee siistiä. Vitsit kun en pääse tanssimaan.

Noin! Ja sit mää haastan vaikka nää neljä: Monsteri, Tiinu, Saara ja tällä hetkellä kaukana Austraaliassa vaihtaroiva ja surffaileva Ronja-serkkuni. Kuvia kehiin typyt! :)

2 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

Hihi, kiitos haasteesta, tein työtä käskettyä. :)

Saara kirjoitti...

Kiitos vielä haasteesta! Tuli toteutettua.:)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!