13. huhtikuuta 2011

Vaalikeskustelu

Hohoo, netissä kiertänyt kahden vauvelin tolkuton keskusteluhetki on nyt saanut suomenkielisen tekstityksen. Jos joku on välttynyt näkemästä alkuperäistä, vilkaiskaahan tämä versio! Repesin. Vaikka toisaalta näin pelottavalle asialle ei pitäis nauraa...Sunnuntaiksi on luvattu aurinkoa, lämpöä ja juhlaillan jälkeistä tutinaa - oivallinen äänestyspäivä siis! Itselläni on puolue jo selvillä, mutta ehdokas ei ihan. No, vielähän tässon muutama päivä aikaa pohtia.

Jos blogin lukijoissa sattuu olemaan joku Perussuomalaisten äänestäjä (omassa tuttavapiirissäni kun ei ainakaan tietääkseni ole ketään), kuulisin mielelläni kommenttiboksissa vastauksen kysymykseen miksi? :)

3 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

Hihiii, minä olin välttynyt, mutta onneksi en enää! Olipas huippu :)

Jenni kirjoitti...

Aivan huippu video! :))) Pakko myöntää, että täällä on ainakin oma puolue vaihtunut jo useaan otteeseen, enkä oikein vieläkään ole päättänyt ketä äänestää..

Aino kirjoitti...

mie jännäsin kommenttilootaa avatessani että onko nyt joku persujen äänestäjä avannut sanaista arkkuaan, mutta ei. :) muakin kiinnostaisi että miksi. mut sitten toisaalta ehkä parempi kun ei kysy, en ehkä kestäisi kuunnella kun tekis pahaa.

niin hyvin kuin tossa onkin keksitty käyttää hyödyksi noita vaippapöksyjen eleitä ja muita niin musta silti on ihmeellistä miten kaksi ton kokoista naperoa on jaksaneet "keskustella" noinkin pitkään. että tätätätätä vaan.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!