7. helmikuuta 2011

Treeniviikko 5/2011

Urheilullisen elämän irvikuva sai taas jatkoa viime viikolla, kun kävin kokonaista kaks kertaa liikkumassa. Kaks. Seitsemässä päivässä kaks.

Tuntuu ihan naurettavalta edes listailla tämmösiä, mutta kun nyt kerran aloitin treenipäiväkirjan pitämisen niin menköön... Eikä siis sillä etteikö kaksikin kertaa olis parempi kuin ei mitään - määrä vain on aivan onneton, kun vertaa mun normaaliin treenitahtiin. Mutta ei voi mitään, joskus on tällaista; akillesjänne estää edelleen tanssit (lääkäri varattu torstaille, toivottavasti pääsen suoraan kuvauttamaan tuon jalan) ja viime viikolla nuhatauti lähes kaiken muunkin liikunnan. Esimerkiksi näin purin energiaani lauantaina:


Vaikka treenikerrat jäivät vähäisiksi, liikunta oli sitäkin tehokkaampaa ja mieluisampaa. Venyttely ja jooga nyt vaan tekevät tosi hyvää. Noilla tunneilla soi se sellainen rauhallinen lauluton pimpelipompeli, joten tämän viikon soundtrack tulee treenisalin ulkopuolelta mutta aiheeseen liittyen: Björkiä yhdeltä kaikkien aikojen lempilevyistäni, Homogenicilta. Kun kertsi lähtee toisen kerran... ihana hetki. Vaikka biisin nimi viittaakin Björkin ystävään, kyllä mulle tästä musiikista tulee samanlainen hyvä olo kuin joogasta parhaimmillaan. :)

Viikko 4/2011
  • ma 31.1. lepo (kipeänä)
  • ti 1.2. lepo (kipeänä)
  • ke 2.2. lepo (toipilaana)
  • to 3.2. lepo (toipilaana)
  • pe 4.2. venyttely 60 min
  • la 5.2. lepo (toipilaana)
  • su 6.2. jooga 75 min

Björk: Jóga

4 sanoo jotain:

Saara kirjoitti...

Heip!
Löysin blogisi vähän aikaa sitten muistaakseni blogilistan kautta ja ihastuin oitis! Ajattelin kysyä, että onko sinulle ok, että lisäsin blogisi oman blogini sivupalkkiin lukemieni tanssiblogien listalle?

Olen myös turkulainen tanssin harrastaja osasinkin yhdistää kuvistasi, että olet funkylainen. Hetki meni, kun pinnistelin, missä olin naamasi nähnyt. Itse olen jammaillut Funkyllä jostain vuodesta 2007, mutta siirryin nyt takaisin baletin maailmaan ja Raija Lehmussaarelle.

Blogiasi on mukava lukea ja kaikki esiintymisenne kiinnostavat kovasti! Mainosta ihmeessä esityksiänne - olisi mukava tulla katsomaan!:) Niin ja tervetuloa lämpimästi kurkistamaan blogiini: http://tutunurinkurin.blogspot.com/

Saara kirjoitti...

Tosta yhdestä kohtaa puuttuu "ja" heh...

Duussi kirjoitti...

Saara - kiva kun löysit! :) Kävin kurkkaamassa sun blogia ja lisäsin heti suosikkeihin. Täytyy sanoa, etten ainakaan pienestä kasvokuvasta tunnistanut... mutta meillä on varmasti yhteisiä tuttuja, muutama Funky-kaveri käy myös Raijalla - ja kävinhän mä siellä itsekin muutaman vuoden, lopetin just 2007 kun siirryin täysipäiväisesti Funkylle.

Totta kai on ok, että lisäsit Duussilan listaan! Vaikka tanssijutut ovatkin toistaiseksi tauolla... tää on niin tyhmää, TAHTOO JO TANSSIMAAN!

Ilmoittelen varmasti taas seuraavista keikoista ja muista, ainakin yks muotinäytöskuvio on suunnitteilla maaliskuulle... tosin en tiedä vielä, miten paljon siihen liittyy tanssimista. Ja laitapa päivämäärä 14.5. jo ylös, silloin on Vimmassa meidän järkkäämä Jam-It-tanssipäivä. :)

Saara kirjoitti...

Joo, hei pitääpä sinne Jam it:iin tulla, viimeksi en päässyt.

Harmittaa, kun en enää voi käydä Funkyllä, mutta olisi tullut niin kalliiksi käydä molemmissa...:(

Tanssillista talvea, heti kunhan akillesjänteesi paranee!:D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!