6. helmikuuta 2011

Hidasta tahtia!

Sunnuntai kääntymässä iltaan hyvällä fiiliksellä kivan viikonlopun jälkeen. Ystäviä, ihmisiä, halauksia, kuppiloita, sushia, muffinsseja, runebergintorttuja, isoja punaviinilasillisia, aurinkoa, ajatuksia... ja kohta vielä viikonlopun päätteeksi joogamatto kainaloon ja suunta kohti tanssikoulua.


Perjantaina ensin tanssityttöjen kanssa maattiin päällekkäin huohottaen (stretch for dance -tuntien parivenytykset tekee gutaa) ja sen jälkeen mentiin leffaan. Show me how you burlesque! Eihän siinä tietenkään burleskista ollut tietoakaan, ja juoni oli haukotuttavan ennalta-arvattava. Mutta ei se mitään - kun keskittyi fiilistelemään mageita shownumeroita ja Cam Gigandetia, parituntinen meni ihan mukavasti. ;)


Eilen vietettiin kavereiden kanssa meillä peli-iltaa. Monopolisessio kesti lähemmäs kuusi tuntia, eikä siltikään päästy pelissä päätökseen asti! Ihme juttu, miten vahvoja tunteita tuo peli voikaan herättää kun oikein tempautuu mukaan... skaala liikkui täydestä raivosta hykertelevään tyytyväisyyteen. Ei ihan heti jaksa samaa maratonia uusiks, mutta Turku-versio olis kyllä aika kiva omaankin pelikaappiin!


Tänään käytiin äitin kanssa kävelyllä hengittämässä aurinkoenergiaa (kuvat tuolta matkan varrelta). Kokkailin iltapäivällä ekaa kertaa elämässäni risottoa - sattumoisin samana viikonloppuna kuin Monsterikin! Hyvää tuli; nyt kun on kerran tehnyt onnistuneen annoksen reseptiä seuraillen (paitsi että ruoka"kerman" vaihdoin tietysti oikeaan kermaan), ens kerralla voi lähteä soveltamaan vapaammin. Paitsi että soundtrack täytyy ihan jo taikauskosyistä pitää samana: Mew siivitti niin herkulliseen lopputulokseen, että se olkoon jatkossakin virallista risottomusaa. :)

2 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Naminnäköistä risottoa sielläkin! Täytyy kyllä huomauttaa miten pieni toi teidän annoskoko on... Lintujako teillä käy syömässä ;)?

Halaus <3

Duussi kirjoitti...

Monsteri - mitäs me risottomestarit! :) Ei ollu yhtään vaikeeta, ja peruspohjaa voi varioida loputtomiin. Mahtava juttu.

Annos näyttää pieneltä, koska lautanen on valtavan iso... tosin en voinutkaan ottaa ihan niin paljon kuin oisin halunnut, koska syöminen meni vähän myöhäiseksi ennen joogaan lähtöä, eikä kovin täydellä mahalla pysty tervehtimään aurinkoa. :)

Halaus ja pusu päälle <3

Lähetä kommentti

Sano sää kans!