9. helmikuuta 2011

I accept everything is supposed to be like this

Huomenta! Tästä päivästä tulee hyvä!

:)

Mä nyt vaan päätin niin, koska eilinen oli ihan tyhmä. Kiukkua ilmassa sekä itselläni että, kuten Facebookin kautta selvisi, monilla ystävilläkin. Murinat ja ärinät vaan lenteli seinillä. Rakas Laura (joka on taas alkanut blogata, jee!) risti päivän kansalliseksi kiukkupäiväksi - hyvä niin, koska se tarkoittaa sitä että kiukkupäivä jäi nyt eiliseen. Vuoden päästä sit taas kiukutaan!

Jos yhtään tuntee mua, saattaa jopa ihmetellä moista ärhentelyä. Mä kun en yleensä suutu enkä edes kiukustu juuri mistään... ihan siksi, etten haluaisi tuhlata energiaa ja aikaa sellaiseen! Hyvä fiilis on kivempi ja ruokkii itseään ihan yhtä lailla kuin kiukuttelu, joka on usein oikeaan mittakaavaan laitettuna vain ja ainoastaan turhaa.

Eilen nyt vaan paloi pinna moneen pieneen asiaan yhtä aikaa. Työt junnasivat paikallaan, kun en saanut yhtä tiedostoa toimimaan, ja koska en osannut tehdä sille itse mitään, jouduin odottamaan ohjeita päämajasta. Säätö alkoi heti aamulla, ja lopulta pääsin aloittamaan työt siinä kolmen aikaan iltapäivällä. Kiukutti, kun en voinut (tai vain osannut?) siinä odotellessa käyttää aikaa hyödykseni mitenkään järkevästi - tai hitot järkevyydestä, edes kivasti.

Ja sit kiukutti kun naama oli täys näppylöitä (iho-ongelmat hei, menkää sinne teinien riesaksi). Ja sit kiukutti oma suhtautuminen yhteen juttuun... vaikka yritänkin karttaa huonoa boogieta, olen hirmu hyvä pitämään kiinni siitä tunteesta, kun joku aiheuttaa mulle pahan mielen. Ja sitten tulen kiukkuiseksi itselleni sellaisesta vellomisesta.

Mutta se oli eilen, ja tänään on tänään. Toinen maailman ihanimmista Natalieista (toinen on tietysti Portman) laulaa juuri näihin päiviin. Voimabiisi vailla vertaa. :)

That day, that day when I lay down beside myself
in this feeling of pain, sadness, scared, small
climbing, crawling towards the light
and it's all that I see
and I'm tired and I'm right and I'm wrong
and it's beautiful

That day, that day, what a mess, what a marvelous mess
we're all the same but no one thinks so
and it's okay and I'm small and I'm divine
and it's beautiful and it's coming
and it's already here
and it's absolutely perfect

Natalie Imbruglia: That Day

2 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

allekirjoitatko säkin meidän adressin siitä että kääntäjille erillinen säätöpalkkio vaikka 7oe/h? lisäksi tradosbugikorvaus (voidaan laajentaa tää myös muihin ohjelmiin). jos saiskin kaikesta siitä säätämisestäkin palkkaa niin oih kun voisikin olla varakas.

Duussi kirjoitti...

Hanska - no siis todellakin. Mietin siinä koko ajan uusia ohjeita kokeillessani (vain todetakseni, että joo ei toimi vieläkään / toimis ehkä muuten mutta kaataa koneen) että "mulle ei makseta tästä". Ei sillä, että olisin vältsysti käyttänyt päivän muihin hommiin joista maksetaan, mutta olisin voinut käyttää sen kivoihin hommiin joista ei makseta.

Rikkaudet, voi miksi meitä näin pakenette! :D

Toki olin kiitollinen, että siellä toisessa päässä jaksettiin yhtä lailla nähdä koko päivä vaivaa asian selvittämiseen... enempi kiukutus tulikin siitä, että itse annoin päivän mennä odotellessa hukkaan.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!