3. helmikuuta 2011

Sanaton

Sellainen olen uuden rannekoruni edessä. Se on kaunis, siro, yksinkertainen, hopeinen, tärkeä, täydellinen.

Sometimes we don't know what we're waiting for
that's the time to be the first one on the dance floor
we go from green to blue to gold to black
breathe deep
who knows how long this will last


Sovin Ideapajun Maaritin kanssa tilauksesta tiistaina, ja pieni paketti kolahti postiluukusta jo eilen keskiviikkona. Samanmoisia omalla tekstillä koristeltuja hopeakaunokaisia on nähty muissakin blogeissa, esimerkiksi Maaritin tyttären ja Stellan ranteissa - myönnetään, näistähän se minäkin sain kimmokkeen tilata omani.


Teksti oli mielessä valmiina, ei liene vaikea arvata kenen sanoja... Täysin tiedostamattomasti sanoma osui jotakuinkin samaksi kuin rakkaassa memento vivere -sormuksessani. Minkäs teet, jos teema pyörii mielen päällä. :)


Vinkki vinkki: Ideapajun korujen postikulut ovat koko helmikuun ajan ilmaiset! Itse sain vielä erikoispalveluna hiukan normaalia lyhyemmän version, kun ranteeni ovat niin onnettoman kapoiset - kiitos, Maarit!

4 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ihana koru kerrassaan: >

http://matilda-freewheel.blogspot.com/

Saituri kirjoitti...

Samaa mieltä.. Saituri pitää koruista :-)

Saituri

Tincali kirjoitti...

Vau! Kaunis! :o Sanomakin on hyvä.

hanska kirjoitti...

oon miettiny tätä kans. tekstikin olisi, eikä olisi kauhean kallis.... vielä kun joku tekisi mun kirjanpidon ja selvittäisi että paljonko olisi ylimääräisiä kymppejä.... justiin päätin etten aio vihjailla mistään ystävänpäivälahjoista kellekään niin en voisi saada romanttisuuslahjaakaan :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!