2. helmikuuta 2011

Let my people go

Jee, taas on aloitettu uuden American Idolin etsintä! Ja huomennahan se alkaa se kotimainenkin versio. Tässä Jenkkilän toisen koelaulujakson jälkitunnelmissa on pakko jakaa yksi oma kestosuosikki muutaman vuoden takaa - mahtava kaveri ja vielä mahtavampi tulkinta! Let mai piplll gouuu on jäänyt tähän huusholliin elämään omaa elämäänsä: noilla taikasanoilla esimerkiksi heppu pääsee halutessaan vapautumaan maisterin tiukasta haliroikko-otteesta loukkaamatta naisen herkkää sialua. :D

Tuomarien reaktiohan on ihan hirveä, ei tuommoista pitäisi kenenkään joutua kokemaan vaikka miten huonosti laulais. Sää oot mun idoli James!

James Lewis @ American Idol 7: Go Down, Moses

2 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Muistan tuon :D

Mä seuraan tuota uuttakin kautta Jenkkilän tahdissa ja onhan sieltä jo pari tosi kivaa kannustettavaa koelauluista löytynykin.

Duussi kirjoitti...

Monsteri - toi on vaan niin huippu :D

Mulle ei vielä ole parissa jaksossa tullut selkeitä suosikkeja, vaikka onhan siellä hirmuhyviä laulajia ollut. Jaksot tulee Suomessa kyllä tosi äkkiä Jenkkilän jälkeen, mutta mitä pidemmälle kisa etenee, sitä enemmän alkaa yleensä kiinnostaa ne ihan reaaliaikaiset tapahtumat... :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!