24. toukokuuta 2010

You're the one for me, you're my ecstasy, you're the one I neeeeed

Maanantaita pukkaa! Edessä touhuntäyteinen mutta toivottavasti kiva viikko, joka huipentuu lauantaiseen JAM-IT-tanssitapahtumaan (tervetuloa Vimmaan jammailemaan!) ja sunnuntaiseen tanssikoulun kevätnäytökseen (tänne en toivota tervetulleeksi, koska liput on käsittääkseni myyty loppuun).

Kevätnäytöksellä on ihana teema: Funky falling in love! Olen tällä kertaa itse mukana vain kolmessa sisääntulossa - "vain", koska parhaimmillaan olen ravannut lavalla yhdessä näytöksessä muistaakseni seitsemän kertaa... Kolme sisääntuloa riittää kuitenkin paremmin kuin hyvin, nimittäin sunnuntaina pitäisi jaksaa vetää putkeen neljä näytöstä, joista kahdessa viimeisessä vielä kaiken päälle meidän SM-kisojen pienryhmäbiisi (kolme minuuttia lattialle kaatuilua ja ylös rämpimistä ja taas vähän lisää lattiamöyrintää - kerron tästä lisää varmasti myöhemmin).

Kaksi näytösbiiseistäni olen jo ehtinyt täälläkin soittaa, mutta entäpä se kolmas! Hahaa eipä vois paremmin meikäläiselle osua: show 2 -ryhmän rakkauden kohteena on poikabändit. Nyykkärit, Teikkarit ja Bäkkärit, iiik! Tulee tanssimiseenkin uutta potkua, kun oon vaan niin liekeissä!

Ryhmässä on tosi eri-ikäistä porukkaa: me vanhimmat aletaan olla kolmenkympin kieppeillä, ja nuorimmat on sellasia 14-kesäisiä. Koreografiassa on tehty iän mukaan jako, ketkä esittävät ketäkin bändiläisiä (arvasitte oikein, meitsi on NKOTB:ssä). Ehkä hauskinta on se, että nää teinit ei olleet koskaan kuulleetkaan näitä biisejä, mutta nyt ovat ihan fiiliksissä... "Siis mä oon alkanu kuunnella enemmänki sitä Bäkstriit Boissia ja must on melkeen tullu ihan fani!" :D

Tänään illalla treenataan tätä vetoa viimeisen kerran ennen sunnuntain näytöstä. Startatkaapa tekin näillä sulosävelillä uuteen viikkoon! Tosin varoituksen sana: katsokaa videot suoraan tästä, älkää missään nimessä klikatko YouTubeen. Nimittäin siellä sivun laidassa näkyvät muut videot vievät loputtomaan nostalgisointikierteeseen... :)

NKOTB: Step By Step (check vanha kunnon video täältä)


Take That: Relight My Fire


Backstreet Boys: Get Down

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!