25. toukokuuta 2010

Suosittelen


...viettämään viikonlopun Helsingissä häätanssien merkeissä. Häissä näet voi halata monta kertaa ihanaa rakasta onnesta sädehtivää morsianta, tavata vanhoja kivoja ystäviä ja uusia iloisia tuttavuuksia, juoda useamman lasin skumppaa ja syödä kaksi isoa palaa hääkakkua, liikuttua vauvauutisista, tanssia tuplakvartetin laulamaa häävalssia, herkistyä kananlihalle Kuka lohduttaisi Nyytiä -puheesta ja yhdestä omasta lempparikuorobiisistä, ihailla Suomenlinnan maisemia ja ihmetellä miten sieltä pääsee pois jos tulee niin kova ukkosmyrsky että lautta ei voi kulkea (ukkonen meni onneksi ohi).

...Suomenlinnan Valimo-ravintolaa. Tunnelmallinen ja tyylikäs paikka vähintäänkin hienossa ympäristössä.


...uusien korkkarien ensiesittelyä heti kun vain mahdollista. Vaikka nyt tommosissa Suomenlinnan hääjuhlissa (mutta matkalle kandee ottaa mukaan tennarit) (ja korkkareihin semmoset päkiä- ja kantapääpehmusteet) (eikä pidä ärsyyntyä siitä että kaikki päivittelevät miten pitkä olen, no noilla koroilla yli 185 cm).


...Töölön Tin Tin Tango -kahvilaa. Käytiin testaamassa kehuttu aamiainen (jota tuolla tarjoillaan koko päivän) sunnuntaibrunssin merkeissä. Saatiin seuralaiseksi kultainen Monsteri ja vajaalla kympillä pöytään isot ihanat aamiaislautaset!


...pitämään enemmän liikuntavapaapäiviä kuin yhden aina kolmen viikon välein. Terv. nimim. Onko tässä mitään järkeä, tänäänkin kolmet treenit.

1 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

luin tän vasta nyt ja tulin kauhean onnelliseksi. <3

Lähetä kommentti

Sano sää kans!