19. toukokuuta 2010

Tyypillinen nainen

Heppu luki mulle eilen huvittuneena ääneen pätkän eQ-pankin Meklari-asiakaslehden kolumnista (kahden naisen kirjoittamasta sellaisesta). No kieltämättä, kyllähän tää nyt aika nappiin osuu:

Veikkaisimme, että jos olet heteromies, kuten useimmat sijoittajista ovat, olet yksissä tyypillisen naisen kanssa. Hän ei missään tapauksessa sijoita. Hän katsoo Greyn anatomiaa samaan aikaan, kun sinä seuraat läppäriltäsi osakekursseja. Jos yrität viritellä syvällistä keskustelua raaka-aineiden hintojen vaikutuksesta metalliyritysten tuloskykyyn, hän häipyy zumba-tunnille.

Aika tarkalleen noinhan se meillä menee (putosin kärryiltä jo tossa raaka-aineiden kohdalla). Niin paitsi että en oo vieläkään päässy kokeilemaan sitä zumbaa!

Ottamatta sen kummemmin kantaa siihen, voiko "tyypillistä naista" tai "tyypillistä miestä" olla olemassa tai onko moinen luokittelu edes tarpeellista tai mahdollista, sanon että kyllä musta ainakin tyttöjutut vaan on kivoi. Esimerkiksi tämmöiset nyt viime päivinä:

Uusi kynsilakka! Tuota Snowcrystal-merkkiä en tosin osta toiste, ihan kökkö harja. Kyllä vaan kalliimpi lakka on myös parempi, tästä lähtien pysyn tutussa ja turvallisessa OPIssa.


Suklaa! Ei varmaan tartte sanoa enempää.


Lindexin farkkuleggingsit toivat heti mieleen etäisen tunnemuiston yläasteen lempifarkuistani. Oli siis pakko ostaa - ja sopivat myös oivasti kesän "muuta kuin mustaa" -pukeutumisprojektiini!


Suihkussa tuoksuttelu se vasta naisten hommia onkin! Kanelipullia ja kookosta, mmm.


Ja suihkun jälkeen vähän brunaa. Kas kun toi aurinko tuolla ulkona ei oikein tahdo tarttua meikäläiseen, tai jos tarttuu niin punaisena.


Vaaleanpunainen tolppa oranssien seassa. Tyttötolppa!


Tämän kesän ykkösjätski on löytynyt: Solero-kookosmehujää.


Ja sokerina pohjalla: elämäni upeimmat ja korkeimmat korkkarit! Nahkaiset peeptoe-kaunottaret piileskelivät Friis & Companyn perimmäisen nurkan alehyllyssä, onneksi kurkkasin sinne asti. Korkoa on omien mittailujeni mukaan 11 senttiä, mutta piilopohja pehmentää askelta.

Seuraavaksi tämä tyypillinen nainen alkaa odottaa sellaisia hianoja juhlia, joissa ei tarttis kävellä kauheesti (tai ainakaan missään mukulakivillä) ni vois laittaa uudet kenkät jalkaan. :)

6 sanoo jotain:

BeeDee kirjoitti...

Hallelujaa! Onneksi nainen (o)saa olla nainen, vaikka Suomessa kai naisen yleensä pitää olla samalla myös mies (ja näyttää myös mieheltä). Tosin onneksi se osakekurssien seuraaminen ei vie niin paljon kapasiteettia, etteikö kynsienkin lakkaamisesta selviäisi ;) Karsastan aina sitä, että jos naisten ja miesten jutut jaetaan hömppään ja tärkeisiin/ei-hömppäisiin. Itse tykkään tehdä molempia, puut hakkaan, kannan ja sytytän tietenkin korkkarit jalassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat farkkuleggarit! Mutta hei, riittikö metrikoipi sulle niissä lahkeissa pituus? Jos kerta riitti, niin ehkä munkin pitää mennä taaspitkästä aikaa lindexiin housuostoksille, tuntuu että ennen aina kaikki jäi puoleen pohkeeseen....

L

monsteri kirjoitti...

Tulikos tuo namisuihkugeeli Nykistä mukaan? Mä ostin sillon ekalla reissulla saman sarjan Strawberry daiquirin -tuoksuisen... :D

Mä voisin järkätä vaikka elokuussa sitte sellaset korkkarien kelpoiset tuparit ;)

Ihana katella kaikkia noita kivoi kuvei kanssa.

Ilona A. kirjoitti...

Ihanat kengät! Wau.

Nuori Nainen kirjoitti...

Uiiii, mitä kaikkia ihania! Leggarit, tolppa ja v a r s i n k i n korkkarit. Ovat kyllä toooosi kauniit!

Twinners. kirjoitti...

Oiiiih ihana postaus! Pitää päästä tota kookossoleroo maistaa kun ite olen kookosfriikki! Ja noi kengät... LÄÄÄH!
-Oola

Lähetä kommentti

Sano sää kans!