20. toukokuuta 2010

Turku 10, taatusti lepposaa

Turun kesässä on monta hyvää asiaa, mutta listan kärkipäähän yltää kaksi baarintapaista: Donna ja Blanko. Sattuvat vieläpä olemaan samaa puljua, ja molemmat hyvällä paikalla Aurasillan kupeessa. Blanko (se on se josta saa sitä lammaspastaa) toki on auki ympäri vuoden, mutta ravintolan paahteinen terassi ja Aurajoessa killuva Donna kutsuvat vain kesäisin. Kuten eilen ja tänään!

Eilen: tanssitunnilta lintsaus hop, Donnalle paistattelemaan hip. Join reippaana sporttityttönä vaan limpparia, koska menin kuitenkin sit vielä ysiksi tanssimaan... iltatreenit ftw.


Tänään: yksi kappale ystävälle tarjottuja synttärilounaita Blankon terdellä. Sen lammaspastan lisäksi tuolta saa maailman herkuimmat caesarsalaatit. Terassipöytä on pienen odottelunkin arvoinen, ainakin jos tykkää auringosta - jos se nimittäin johonkin paistaa, niin siihen. Lääh.

2 sanoo jotain:

Fifi kirjoitti...

Sit jos ja kun mä tuun täältä Turkuun käymään, mennään taas Blankoon lounaalle, jooko? Sun kuvista tuli niin nostalginen olo! :)

Duussi kirjoitti...

Fifi - joo totta kai mennään! :) Harmillisen harvoin tuleekin nykyään käytyä ulkona lounaalla, kun vaan vääntää töitä täällä kotona.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!