9. huhtikuuta 2010

Oi jospa ihmisellä ois pääsiäinen ainainen

No eilen ainakin yritin kovasti jatkaa tuota munien ja tipujen suurta juhlaa tilaamalla Blankossa vielä takki päällä edes ruokalistaa katsomatta annoksen lammaspastaa. Lammasta, spagettia, punaista pestoa, rucolaa ja pinjansiemeniä. On siinä ehkä muutakin, mutta nuo on ne pääraaka-aineet. Tuhti satsi, toimii aina - jos et pääse Blankoon, sopii kokeilla kotonakin!


Ainaisen pääsiäisen teemaan sopi myös isin tuliainen Maltalta: pienestä kultaisesta pussukasta löytyi ei ehkä aivan mun värinen, mutta mahdottoman kaunis munariipus. Kuvio on nimeltään tietenkin Maltanristi, ja koristeena on kaikkii ihanii stimangei. Tuo on auki napsautettavaa mallia: sisään mahtuu vaikka pieni suklaakarkki tai särkylääke tai hepun hiuskiehkura. Pohdin vielä, mitä sinne laittaisin. :)

3 sanoo jotain:

Fifin maman kirjoitti...

Upea koru! Miksei ol sun värinen?

Duussi kirjoitti...

Eiks vaan olekin! Isi siis yritti etsiä sellasta musta-valko-hopeista munaa (niitä oli siellä ilmeisesti montaa väriä), kun mä en yleensä kultaa koruissani käytä... mutta tuon munasen kohdalla teen ehdottomasti poikkeuksen, tykkään siitä niin kovin. :)

Fifin maman kirjoitti...

No just! Mä pelkäsin, ettet tykkää yhtikäs punaisesta! Kulta ei o munkaan mieleen.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!