8. huhtikuuta 2010

Torstai-iltapäivän teehetki

Voi kuulkaa, se aamuinen keittiössä kököttäminen ei ollut mitään verrattuna siihen, millaista työmaisemavaihtelua harrastan juuri tällä hetkellä - terveisiä ilmaisen wlanin ääreltä Fontanasta! :)

Käytiin äsken isin ja hepun kanssa syömässä Blankossa (lammaspastaa noms), ja tulin tähän viereiseen kaffelaan jälkkärille ja tekemään hetkeksi töitä, ennenku ilta jatkuu villisti tanssaten Lynissä... hahahaa no ei muuten, mutta käydään tyttöjen kanssa tsekkaamassa huominen keikkalava. Tai siis itse asiassa kilpailulava. Kerron sit viikonloppuna enemmän, jos menee hyvin. ;)

Niin että hei vaan hei! Kupissa haudutettua vihreää silkkiteetä, suklaakeksi ei mahtunut kuvaan kun se on niin iso.

2 sanoo jotain:

Ilona A. kirjoitti...

Unski kehuskelikin juuri, että Turussa on hyviä työntekokahviloita. Jossain kahvilassa oli kyllä sanottu, että sähkö maksaa, joten konetta ei saa laittaa seinään :D

Tsemppiä tanssikoitokseen! Toivottavasti menee hyvin.

Duussi kirjoitti...

En oo kauheesti kahviloita työmielessä kolunnut, mutta Fontanassa ainakin toimi kaikki mainiosti - ja sain ihan laittaa töpselin seinään! :D Ihmeen hyvin siellä hälinässä pystyikin keskittymään, nurkkapöytä (kuten kuvastakin näkyy) oli sikäli hyvä valinta. Saatanpa kokeilla toistekin.

Ja kiitos tanssitsempistä... joo en oikeen tiedä mitä ees ajatella koko tosta jutusta... :D Kerron lisempää varmaan myöhemmin, kävi miten kävi!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!