26. toukokuuta 2010

Opa!

Kun olin selvinnyt eilisistä työkiireistä ja niistä kolmista treeneistä (huh mun polvet ja kankut ja pää), oli aika istua soffalle katsomaan Euroviisuja. Vaikka Kuunkuiskaajat eivät päässeetkään jatkoon, show oli sentään nyt hiottu paljon paremmaksi Suomen karsinnan epämääräiseen ja -tahtiseen heiluntaan verrattuna. Siellähän se toinen taustalaulajapoitsu pani välisoitolla oikeen tanssiks, heitti bronkkot ja kaikki! Hei kaveri sulle on paikka meidän muodostelmajoukkueessa! Hyvähyvää!

Heppu häipyi jossain vaiheessa nukkumaan, joten jatkoin kisastudiota itsekseni kuulokkeet päässä jätskiä syöden (kuvassa tämän päivän annos, mutta samanlaisen vetäisin eilen...). Vaniljajäätelöä, lakuja ja kinuskikastiketta. Sugar overdose, njam!


Ja mikäkö oli suosikkini ekasta semifinaalista? Olen Euroviisujen suhteen harvinaisen helppo, yleensä muhun kolahtaa jostain syystä parhaiten kaikki aivottomat tanssibiisit. (Tosin ei sentään ihan niin aivottomat kuin Ranskan tämänvuotinen biisi...) Tällä kertaa lempparipaikan lunasti Kreikan Giorgos Alkaios & Friends: iskevä rytmi, taputuksia ja tarttuvia huutoja, kromaattisia melodioita, ja ihan tommosia kivoja kreikkalaisia tanssipoikia... huhhuhhuu! Tuliskohan toi kalju kaveri (check 3:19) meille vaikka siivoomaan ja syömään vähän jätskiä mun kaa? :)

Ihanaa, Kreikka! Oppaaa!Toiseksi tämän vuoden viisusuosikikseni nostan Saksan söötin 19-vuotiaan Lenan. Enkä vissiin ole ainoa joka tykkää: suurin osa noista viisujen virallisen YouTube-kanavan videoista näyttää saaneen joitakin satoja tuhansia katselukertoja, mutta tää on katsottu laskurin mukaan rapiat neljä miljoonaa kertaa! Biisihän nähdään ja kuullaan livenä vasta suoraan lauantain finaalissa, joten en uskalla arvailla miten lavashow toimii... mutta ainakin näin videolta katsottuna ja kuunneltuna ihana tapaus!


4 sanoo jotain:

Oola kirjoitti...

Haa, ollaan samalla kannalla viisujen suhteen! Kreikka ja saksa iskee kuin metriset halot!

bella kirjoitti...

Samat on suosikit mullakin. Onhan tuo Kreikan Giorgos vähän elähtänyt tapaus, mutta jos tuo biisi ei saa hyvälle tuulelle ja jalkaa vipattamaan, niin ei sitten mikään. Jännä tosiaan nähdä, miten Saksan Lena saa show'nsa toimimaan suurella stagella!

Duussi kirjoitti...

Oola & Bella - onpa hyvä viisumaku meillä! ;) En tosiaan ole vielä(kään) kuunnellut kaikkia biisejä, mutta noi on ehdottomat suosikit tähänastisista. Saa nähdä, löytyykö tän illan semifinaalista haastajia!

Mari kirjoitti...

Meillä Poikanen tykkäsi tuosta Kreikan biisistä kovasti, piti tanssia mukana. Myös Serbian kummallinen blondi tanssijoineen kelpasi viisuraatimme nuorimmalle jäsenelle :D Ooooo-eeeee-e-e-e-eeee!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!