17. maaliskuuta 2010

Oh how I long to be the gal I used to be

Hiphei! Kavereiden häihin kolme päivää, uusi juhlamekko roikkuu kaapissa! Ei jääny ees viime tinkaan! Hahaa!
En sitten lopulta ostanut kumpaakaan aiemmin esittelemistäni mekkosista, koska löysin jotain parempaa, hinnaltaan juuri sopivasti noiden kahden välistä... nimittäin sen samaisen Sandin Lisetta-mekon, mutta mustana. Kaunokainen löytyi Stockalta muutaman kympin halvemmalla kuin tuo harmaa olisi ollut, joten ei muuta ku pakettiin! Enää täytyy löytää jostain kapea musta vyö, jolla mekon saa kurottua pussimallista hiukan istuvammaksi. Yritän saada parempaa kuvaa näytille viikonlopun juhlista!

Ja tiedetään, kokomusta mekko ei ehkä ole se kaikkein etiketinmukaisin valinta häihin... mutta näissä tämän viikonlopun kekkereissä yhdellä kaasolla tulee olemaan musta pitkä mekko, joten se niistä etiketeistä sitten. :D


On kyllä kallein juhlamekkoni ikinä - edes vuosi sitten ystävän väitöskaronkkaan ostamani iltapuku ei ollut yhtä hintava. Mutta eiköhän tuo käytössä maksa itsensä takaisin, niiden kuusien häiden lisäksi kun on tänä vuonna luvassa myös ainakin yhdet ylppärit ja yhdet rippijuhlat. Täytyy vaan kattoa etten syö kauheesti täytekakkuja; otin mekon nimittäin optimistisessa koossa 38, mikä tarkoittaa sitä, että takapuolen ja lantion kohdalla ei ole juurikaan lihomisvaraa.

Äh, tuli yhtäkkiä sellanen olo, että pitäiskö sittenkin käydä vielä vaihtamassa tuo kokoa isompaan... mutta kun se istuu nyt niin hyvin! Sitä paitsi eihän mulla ole tapana hankkia vaatteita silläkään ajatuksella, että sitten kun mä laihdun - miksi sitten lihomistarkoituksessakaan?


Mintun tontilta olen oppinut sen, että vaate kannattaa ostaa, jos se päällä tekee mieli tanssia jo sovituskopissa. Tämän mekon kohdalla ehto totisesti toteutuu - alla ensimmäinen biisi, joka alkoi soida päässä kun vedin mekon päälle! Ellan taivaallisen ihana versio on mulle se ainoa oikea, videon äänenlaatu sukkaa joten kuuntele Spotifyssa jos voit. Pyörähtel, keinahtel! Oi Ella!

Biisi muuten kertoo meikäläisen keskittymiskyvystä.

Each morning I get up with the sun
start a-hopping, never stopping
to find at night no work has been done

:D

Ella Fitzgerald: Fascinating Rhythm


Eikä se toisenakaan päähän ilmestynyt tanssahtelubiisi muuten ole yhtään tuota edellistä huonompi. Parempi versio taas Spotifyssa - mutta tässä kyllä kelpaa katsoa tuota esitystäkin... ;) Oi Robbie!

And all at once I lost my breath
and all at once was scared to death
and all at once I owned the earth and sky

Robbie Williams: Have You Met Miss Jones
(biisi alkaa kohdasta 2:30)


Niin että jos mekko saa kuulemaan pään sisällä tällaista musiikkia, melkein uskaltaisin väittää jo ennen ensimmäisiäkään juhlia, että taispa olla nappiostos. :)

5 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

mekko on tosi kaunis ja sää kanssa!
etkä mitään kokoja lähde muuttamaan, jos se nyt sopii ja istuu niin totta hitossa pidät sen :)

Nea kirjoitti...

Höpö höpö mitään vaihdella kokoa isompaan, jos kerta nyt istuu ja tanssittaa :)
Ihana mekko!

Duussi kirjoitti...

Liina & Nea - kiitos kannustuksesta! :D Joo kyllä toi nyt saa luvan kelvata ja mahtua päälle vielä syksylläkin.

Harjoiteltiin aamulla hepun kanssa keittiössä vähän valssiaskelia, ihanaa päästä huomenna pyörähtelemään uusi mekko päällä :)

Liina kirjoitti...

ai kauhee valssiharjoitukset :-|

meidänkin pitäis. voi apua.

Duussi kirjoitti...

Liina - ei mitään paniikkia, mut te ootte niinku ne ketä kaikki sit tuijottaa... :D

Yksi ratkaisu toki on valita häätanssiksi jokin ihan muu kuin valssi. Voi vaan keinahdella tyylikkäästi :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!