12. maaliskuuta 2010

It's a nice day for a black wedding

Muutama perjantai on mennyt Formal Friday -pukeutumisen osalta miten kuten (tai oikeestaan koko alkuvuosi, ehe) mutta tänään meikkasin ja laitoin vaatteet päälle ja lähdin ihmisten ilmoille. Sain viikon hommat purkkiin jo aamupäivällä, joten ehdin pitkästä aikaa ihan pyörimällä pyöriä kaupungilla. Päällä oli Monkin hilpeystoppi, Zaran neuletakki ja Elloksen rinkulahuivi. Ja vähän muutakin, mutta en kerro mitä kun ne ei näy kuvassa. Eiks sovituskoppikuvat kuulu vähänniinku asiaan...


Kaupunkireissun varsinainen syy oli lähestyvä paniikki löytää Se Oikea Juhlamekko viikon päästä koittaviin häihin. En tietenkään saanut vielä mitään ostettua :D mutta laitoin varaukseen pari kolttua. Jatkan etsintöjä vielä maanantaina; jos en silloin löydä halvempaa ja hyvempää niin lienee pakko ottaa jompikumpi näistä kalliista kaunottarista:


Vaihtoehto 1 @ Muotikuu
Merkki: enmuistamikä
Hinta: 190 € + sähköisyydenestosuihke 15 €


Vaihtoehto 2 @ KappaShop
Merkki: Sand
Hinta: 290 € + vyö (Marc O'Polo) 30 €

Että semmosia summia, tilitalitittan. Kelpais päästä halvemmallakin - mutta onhan noi sentään aika ihanat! En vaan tiedä kumpi olis parempi, löytyykö makutuomareita? :)

Vaikka sitä mekkoa en vielä saanutkaan ostettua, niin jotain sentään tarttui kaupungilta mukaan: Make Up Storen varjostusväri ja alennuksesta uudet Superstarit (lähinnä hoppitunneille). Viikonloppuna luvassa innolla odotettu workshop kovassa opetuksessa, hip hop and you don't stop!

5 sanoo jotain:

Nea kirjoitti...

Mummiälestä toi alempi mekko on ihanempi.
Väri on tosi kaunis eikä oo niin perus kun tuo ylempi vaikkei sekään siis mikään huono oo!

Ja meikit ja kengät on aina jees <3

Ps.Löysin sitä uutta B&J:iä K-marketin pakastelaarista...ai että on muuten herkkuva!!!

Duussi kirjoitti...

Nea - joo mäkin tykkään tuon Sandin mekon väristä! Ja sisäpuolikin tommonen söötti roosanpersikkainen. :) Hinta vaan kirpasee! Ja ilman vyötä näytän tuossa isolta pallolta. :D

Hei arvaa mitä! Löysin vihdoin tänään sitä jätskiä! Kohta maistan!

Minttu kirjoitti...

Ihan ensteks haluan sanoa, että luen edelleen jokaikisen postauksen suurella nautinnolla, vaikka tää kommentointihomma on jotenkin jäänyt... Eikä koske vain sun blogia vaan ihan yleensä.

Mutta siis mekoista. Älä ehkä sitten kuitenkaan osta tuota ekaa?? Se näyttää pikkuisen oudolta, ehkä jopa vähän halvalta jostain syystä... Miksi, sitä en noiden kuvien perusteella osaa sanoa. Tai no, ainahan kuvat vääristävät... Toka mekko näyttää tuossa (ehkä pikkuisen hämärässä) kuvassa aivan ihanalta!

Onko teillä siellä Zara? (sain sätkyn viime Tampereen reissulla, kun ilmoitin, että voisin lähteä katsomaan jotain kivaa toppia illaksi Zarasta - että sitä ei sitten ole siellä ollenkaan!) Zarasta tuntuu kuitenkin löytyvän aika kivoja ratkaisuja siihen tilanteeseen, kun ei oikeastaan raatsisi ostaa sitä, minkä eniten haluaisi..

Nea kirjoitti...

Ai niin, unohtu sanoo, että Monkin paita on kans ihanaihana <3

Duussi kirjoitti...

Minttu - kiva kuulla, että käyt lueskelemassa! :) Olen itsekin sen verran onneton kommentoija (ja kommentteihin vastaaja), että ymmärrän kyllä oikein hyvin... sullakin niin monta rautaa tulessa!

En ostanut lopulta kumpaakaan noista mekoista, koska löysin jotain vielä parempaa - esittelen kohta! ;)

Zarasta tosiaan on löytynyt apu moneen kriisiin, onneksi Turussakin on sellainen (harmittaa, että vähän vastaavanlainen pelastuspaikka Mango hävisi täältä). Tällä kertaa mekko kuitenkin löytyi ihan perinteisesti Stockalta! :)

Nea - joo toi on kyllä pirtee! Alkaa olla mun mittapuulla värikkäintä, mitä suostun päälleni laittamaan :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!