11. maaliskuuta 2010

Laukussa leipää ja piimää vaan

Yksi av-kääntäjän työn parhaista puolista on ehdottomasti se, että pääsee harrastamaan päivittäin ulkomaanmatkailua. Viime aikoina olen kierrellyt enimmäkseen Pariisissa ja Italian Umbriassa, mutta tällä viikolla pääsin piipahtamaan myös Irlannissa. Leffa itsessään ei ollut kummoinen, joten ei siitä sen enempää, mutta siitä jäi - ihanan irkkumusan lisäksi - mieleen soimaan eräs todella kaunis biisi. Kuunnelkaa vaikka unilauluksi näin illan päätteeksi. :)

Patty Griffin: Rain


Onkin tainnut jäädä kertomatta, että seuraavalle ihan oikealle matkalle on jo lentoliput hankittuna: lähdetään vapuksi Monsterin kanssa Luxemburgiin! Siellä asuu rakas ystävämme, kolmas jäsen opiskeluvuosien aikana muodostuneesta Pyhästä Kolminaisuudesta. Aika hullua, että syksyllä tulee täyteen kymmenen vuotta siitä, kun tutustuttiin tyttöjen kanssa. :) Ollaan jo monta vuotta asuttu kaikki eri kaupungeissa, joten tällaiset kolmiotreffit on harvinaista herkkua. Ihanaa siis päästä relailemaan Luxemburgin kevääseen pupusten kanssa!

Tänään pääsin myös pienelle makumatkalle Japaniin (jossa muuten Hanstu on parhaillaan ihan oikeasti seikkailemassa, voih!). Isi hurahti nousevan auringon maahan ihan täysin viime kesän reissullaan, ja aikoo matkata sinne taas pääsiäiseksi. Noin ihan ikävän lievittämiseksi ollaan käyty viime aikoina ahkerasti syömässä Yasukon keittiössä, jossa tänään naatiskeltiin sushia ja juustokaakkua. Yasuko on maailman herttaisin täti ja ruoka hyvää, ellei jopa herkullista (käsittääkseni suht konstailematonta japanilaista kotiruokaa, vaikka noi sushit lähentelee kyllä jo taideteoksia). Meikäläisenkin puikottelutaidot ovat kehittyneet sen verran, että sushinmötkäleet pysyvät hyppysissä lautaselta suuhun asti!

Napa täys sushia = helppo hymyillä! :)

1 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Ihania nää sun postaukset kyllä,ja niin nättejä kuviaki että.
Ja jee, päästään reissuun yhessä :D Pitää varmaan ruveta miettiin että ehinkö sillon vappuaattona töihin ollenkaan kun pitää sinne Tampesteriin junalla lähtä iltapäivällä, mutta eikun ajanhallintaa peliin ;)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!