9. maaliskuuta 2010

Viime päivien kivoja

Kiva 1. Herkkuvälipala: tobleronecappuccinolla terästettyä kaakaota ja mandariiniklementiinejä, mitä noi nyt on. Astetta terveellisempää lääkettä makeanhimoon.


Kiva 2. Sain hepulta eilen kauniin naistenpäiväkukkaisen (kun olin aamulla ilmoittanut, että olis syytä iltapäivällä saada sellainen).


Kiva 3. Handlasin eilisen show-tunnin Beyonce-sarjanpätkän suht OK, klikkaa kuvasta Facebook-videoon (en kylläkään tiedä millaiset yksityisyysasetukset opella on, näättekste tuon?). Tosin joo... mitä enemmän videota katson, sitä karmeammalta touhu alkaa omalta osaltani näyttää. :D Videolta näkyy hyvin muutama ikuinen murheenkryynini: oikeisiin laskuihin kiirehtiminen liikkeen kustannuksella, peiliin tuijottaminen ja kankea pää, jonka pyörittely pitäis saada irtoamaan paljon letkeämmin. Minkäs teen kun oon tällanen jäykkis...


Kiva 4. Pääsiäisherkut! Varsinaista lomaa ei ole luvassa, kun pääsiäisviikonloppuna on joka päivä treenit, mutta ainaski aion syödä pashaa ja mämmiä ja lammasta ja munia. Paljon.


Kiva 5. Sain kirjoittaa kalenteriin työmerkintöjä kesäkuulle saakka, luvassa vieläpä kivojen ranskalais- ja italialaissarjojen kääntämistä. Hyvä homma.

Kiva 6. Itse pyöräytetty pinaattinen makaronilaatikko. Need I say more?

3 sanoo jotain:

Ilona A. kirjoitti...

Kiva sarja. Ja hyvin sää vedät!

Duussi kirjoitti...

Joo, mäkin tykkäsin sarjasta kovasti! Yleensäkin ton tyylistä showta on kiva tanssia, kun ei oo mitään pelkkää ketkuttelua (mutta sopivasti sitäkin).

Olis kyllä hyvä nähdä ittensä videolta useamminkin, tosta oppii niin paljon! :)

monsteri kirjoitti...

Ihanasti tanssit; ehkä mun pitää ajottaa mun seuraava Oulun reissu niitten kisojen ajankohtaan :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!