8. maaliskuuta 2010

Notkuttel

Viikonloppu oli täynnä notkuvia lanteita ja polvia ja ... siltoja! Nappasinpa minäkin lauantai-iltana kuvan romahtamaisillaan olevasta Myllysillasta, tuosta Turun uusimmasta turistinähtävyydestä. On se vaan aikamoinen kiemurakäärme, vaikka mutkittelu ei kuvassa niin selvästi näykään. Populaa piisaa joenrannassa kuvaamassa tuota historiallista näkyä, ja autoilijat seikkailevat ihmeissään uusilla reiteillä. Onneks kaupungin sivuilta löytyi asiallinen ja selkeä kaaviokuva uusista liikennejärjestelyistä! :D


Lanteet ja polvet taas ovat notkuneet mm. Paula Abdulin tahtiin. Tarttisin kyllä mahdollisimman pian jostain jonkin sellasen päästä varpaisiin ja sormenpäihin kulkevan rautakangen, etten näyttäis tanssiessani löysältä makkaralta... olen viettänyt tämän aamun katsellen viikonlopun kisatreenivideoita (ja lähikuvissa esiintyvää ahteriani) kauhusta lamaantuneena. Ei muuta kuin vääntämään valmentajan eilen antamaa kotitehtävää: spottaa omat virheesi ja korjaa ne seuraaviin treeneihin mennessä. Ja yritä jossain välissä vähän nauttiakin tanssista, rytmistä ja yhdessä tekemisestä. :)


Pankaas tekin uusi viikko käyntiin hyvillä viboilla 19 vuoden takaa! :)

Paula Abdul: Vibeology

2 sanoo jotain:

Fifi kirjoitti...

Siis törkeä tuo kaavio! Mä en kyllä tuon perusteella tietäisi, minne ajaa, jos en etukäteen tuntisi vaihtoehtoisia reittejä. Saas nähdä, tuleeko silta kuntoon siihen mennessä, kun palaan Turkuun... Tanssi-intoa! :)

mamma kirjoitti...

mamma sanoi...
Tämä on Turun kaupunki, jonka maine ei turhaan ole kyseenalainen. Nuorille tiedoksi, että silta oli jo valmiiksi silloisen vapaamuurariryhmän sopima - ja susi syntyessään. Katso täältä, mitä he itsestään haluavat valehdella:www.vapaamuurarit.fi

Kyllä se toimii muuallakin, mutta Turussa sitä ei ei edes koskaan ole yritetty peitellä.

Jos hetkenkin epäilet, että isäsi tai veljesi on mukana kuviossa, joka ei välitä ns.demokratiasta. Siitä, että miehet sopivat keskenään kansalaisia koskevista asioista, niin kysy isältä ja veljeltä ja av(i)omieheltä suoraan: Kuulutko vapaamuurareihin? Varsinkin, jos olet koko ajan ihmetellyt,miksi sinulla on kaikki sujunut niin hyvin.

Hyvää Kansainvälisen Naisten Päivän iltaa tyttäret!
http://savonlinnakampus.joensuu.fi/merkkipaivat/naistenpaiva/naiset1.htm

Lähetä kommentti

Sano sää kans!