5. maaliskuuta 2010

Hei laukkaa ratsu reima!

Se on kuulkaa sellainen juttu nyt, että tämän päivän Formal Friday -pukeutumisen esittelee puolestani eräs sijainen. Kävi nimittäin niin, että kun vedin jalkaan pitkästä aikaa vanhat lempifarkkuni (nyk. festarifarkut), tajusin miten paljon oon lihonut viime kesästä ja hermostuin niin, että naapuritkin tais kuulla. Joten ei farkkuja tai muutakaan asua tänään, perkele.

Syytän tilanteesta tuhteja partaäijäaamiaisia, loputonta suklaan- ja lakritsinhimoani, jo monta kuukautta jatkunutta univelkakierrettä sekä yöpaitakääntämistä ja -treenaamista. Kun joka päivä työ- ja tanssiasuna on sama kombo, leggingsit ja löysä yläosa, ei kai se ole ihmekään jos tulee tuollaisia farkkuylläreitä.

Ai mitäkö aion tehdä asialle? Itse asiassa oleellisempi kysymys taitaa olla, tarvitseeko asialle edes tehdä mitään? Jos nyt sen verran jotain kuitenkin, että mahtuisin niihin saakelin farkkuihin taas ensi kesän festareilla. Liikuntaa en oikein enää voi lisätä (tälläkin viikolla ihan huomaamatta kuutena päivänä yhteensä 12 tuntia tanssia), joten täytyy kai yrittää taas palata karkkilakkoilijan kurjaan elämään... mä en nimittäin ymmärrä sellaista sanaparia kuin "vähän karkkia", se on joko paljon tai ei yhtään. Eli viime aikoina paljon.

No joo tulipa höpötettyä. Nyt esittelyyn se sijaispukeutujani: tadaa, uusi työtuoli! Käytettynä ostettu Stokke Variable Balans -polvituoli sai vanhan koulukaverini Alinan verhoomossa uudet hienot vaatteet - mustat tietenkin. Kankaan nimi on muuten Smart, joten nyt jos koska alkaa duuni luistaa! :)


Tuolikaunottaren lisäksi työrintamalla on riittänyt tällä viikolla muitakin hyviä uutisia. Ensinnäkin sain asennettua uuden tulostimeni vihdoin käyttövalmiiksi, ja toisekskin pitkään odotetut ja huolellisesti valmistellut av-kääntäjien työehtoneuvottelut polkaistiin eilen käyntiin. They will not control us, we will be victorious!


Varsinainen työnteko sen sijaan on mennyt tällä viikolla aivan pieleen. Tai siis lähinnä aikataulutus - en ole tällä viikolla ainoanakaan iltana päässyt nukkumaan yhtä aikaa hepun kanssa, vaan olen joutunut kantamaan läppärin keittiöön ja jatkamaan työpäivää siellä. Ei sais olla tällasta. Mutta kun en osaa/uskalla kieltäytyä kivoista toimeksiannoista enkä ole kovin nopea kääntäjä, niin tässä sitä sitten ollaan. Nyt heppu juo kaverinsa kanssa olkkarissa viskiä ja meitsi suunnittelee nukkumaanmenoa perjantaina kello kymmenen... enkä pelkästään suunnittele vaan myös menen nukkumaan. Hyvää yötä! :)

2 sanoo jotain:

Ilona A. kirjoitti...

Voi sua :( Opettele ihmeessä sanomaan ei. Mäkin sanoin tällä viikolla vissiin kolme kertaa tuonne samaan suuntaan... Konkarit on tässä viime aikoina valistaneet monen monta kertaa, että itseään ei kannata rikkoa vielä alle kolmekymppisenä.

Raportoihan sit, onko tuo tuoli hyvä. Mä harkitsen tässä kanssa jotain uutta istuinratkaisua.

Voimia hommiin ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua!

hanska kirjoitti...

mulla oli kevyt force majeure tänviikkoisen formaaliuden esittelylle. nimeltään itämeri. no ehkä keksin siihen jonkun ratkaisun kunhan jaksan ajatella.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!